Betfair udbetaler 150.000 kroner for egen fejl

6. december 2016

Få odds 7 på FCK-sejr i Brügge

Nye kunder hos Betfair kan benytte sig af tilbuddet om at spille på FCK-sejr til odds 7 - og få indsatsen tilbage, hvis de ikke vinder!

FC København er ude på en svær mission onsdag aften, hvor de skal forsøge at hive en sejr i land imod Club Brügge på udebane, samtidig med at FC Porto ikke må besejre et Leicester-mandskab, der ikke har nogen grund til at spille igennem.

Hos Betfair er de ude med et tilbud til nye kunder, der kan få odds 7, hvis FC København har held med at få alle tre point i land i Belgien. Hvis det ikke sker, så får man endda sin indsats tilbage som en bonus på sin konto, så det er et glimrende tilbud, hvis man endnu ikke har en konto hos Betfair.

Sådan får du odds 7 på FC København-sejr 

[bbutton type="large" bookmaker="betfair" link="http://bit.ly/BF-Odds7FCKBrugge">Få odds 7 på FCK-sejr[/bbutton]

Sådan får du odds 7 på FCK-sejr

1. Opret en konto i dag hos Betfair via vores link, indsæt penge på din konto og spil op til 100 kroner på en sejr til F. C. København i Champions League-kampen mod Club Brügge til det forhøjede odds.

2. Vinder F. C. København kampen, udbetaler Betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus. Vinder F. C. København ikke, refunderer Betfair din indsats som en bonus

4. Din bonus skal gennemspille en enkelt gang til odds 1,50, før du kan udbetale den fra din konto.