Jonas Wind odds: Scorer han flere mål end Dame N'Doye og bliver topscorer?

30. november 2016

FCK med vildt pointsnit - sætter de ny rekord?

Danske Spil udbyder odds på, hvor suveræne FC København bliver i en sæson, hvor de dominerer stort - se odds på Løvernes præstationer her!

I 2010/2011-sæsonen hentede FC København i snit 2,45 point per kamp i Superligaen. Efter 19 runder i den igangværende sæson har Løverne i snit hentet 2,47 point, og dermed er klubben på vej mod at slå rekorden fra 10/11.

I rekordsæsonen for fem år siden spillede de 33 kampe, mens de i denne sæson kommer til at spille 36 kampe. Dermed skal FCK hente 89 point i alt for at sætte ny rekord.

- Selvom FCK er stærke, så bliver det en udfordring at holde så højt et snit, som det de har nu. Det ser vi som ret usandsynligt, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Vi skal også tænke på, at de i oprykningsspillet kommer til at møde de bedste Superliga-hold yderligere to gange. Det er også en forskel fra 10/11-sæsonen, hvor de mødte hver modstander tre gange, fortsætter han.

FCK brager derudaf i øjeblikket. Holdet snitter 2,3 scoringer per kamp, mens det også har vist sig tæt på umuligt at slå dem i Parken, hvor de efter sejren over Viborg tirsdag aften nu er oppe på 20 ligakampe i træk uden nederlag. Dermed tangerer de Brøndbys rekord, som nu måske står for fald lørdag, når FCK spiller hjemme igen.

FCK Superliga Rekord Odds