Hobro vs FCK odds: Begge hold finder vej til netmaskerne

26. februar 2018

Hobro vs FCK odds: Begge hold finder vej til netmaskerne

Hobro skal forsøge at drille favoritterne fra FCK, når de to hold tørner sammen i 23. spillerunde af Alka Superligaen onsdag aften. Læs optakt, odds og spilforslag til opgøret her! 

Knap nok er 22. spillerunde færdig, før næste runde venter i Alka Superligaen. I midtugen er der fuld program, og en af de mest spændende opgør ligner kampen mellem Hobro og FC København, der begge kæmper om en top 6 placering.

Inden 23. spillerunde er hjemmeholdet placeret som nummer 7 med 28 point. 4 point færre end FCK der med 1-0 sejren over OB i weekenden kravlede op på en 4. plads i tabellen.

Hos Leovegas er det FCK som er solide favoritter til at hente deres første sejr på fremmed græs i denne sæson. En sejr til løverne giver pengene 1.75 igen, mens der er odds 4.80 at hente på en hjemmesejr. Tror du mere på X'et, er der odds 3.65 på dette udfald.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Læs mere om Hobro - FCK odds  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

 

Spilforslag: Begge hold på tavlen til odds 1.75

Hobro har overrasket de fleste i denne sæson, hvor de har spillet frisk til og hentet flere point end de var spået til inden sæsonstart. 17 ud af de 28 point er hentet hjemme på DS Arena, og det er derfor ikke en nemt sted at komme på besøg som udehold.

Samtidig er det et FCK hold der på ingen måde har imponeret på udebane i denne sæson. Sølle 8 point i 10 udekampe er det blevet til, hvilket er langt fra hvad vi er vant til at se fra de dominerende løver.

Kun 2 gange er det lykkedes for FCK at holde nullet på udebane. Vi regner med at de igen lukker mål ind, men bør også være i stand til at score mindst 1 gang.

Begge hold på tavlen belønnes med odds 1.75 hos Leovegas. 

 

Hobro i pointmæssig krise

Hobro startede sæsonen stærkt ud, og var langt inde i efteråret med oppe og blande sig helt i toppen. Gassen er dog gået lidt af ballonen hos oprykkerne, der kun har hentet 2 point i deres sidste 5 kampe i Superligaen.

Efter vinterpausen er det kun lykkes at skrabe 1 point sammen i 3 kampe, hvilket slet ikke er godkendt for Thomas Thomasberg mandskab.

En af grundene skal findes i de manglende mål fra norske Kirkevold, der ikke er kommet på tavlen siden oktober måned. Den store nordmand var ellers flyvende i starten af sæsonen med hele 11 kampe i træk med scoringer, men siden er luften altså gået ud af Kirkevold sammen med resten af Hobro mandskabet.

Hobro kan dog glæde sig over at have netop Kirkevold tilbage igen, efter han sad ude med karantæne senest mod midtjylland. Til gengæld må holdet forsat undvære Gotfredsen og amerikanske Emmanuel Sabbi, der sidder ude med skader. Samtidig er Antipas ude med karantæne.

 

FCK skal vise styrke på udebane

At FCK er inde i en pointmæssig krise i denne sæson kan der ikke være den store tvivl om. Den største grund til dette skal findes på fremmed græs, hvor FCK har været en af rækkens dårligste hold.

Med hele 6 nederlag i 10 kampe på fremmed græs er det ikke det, ellers normale dominerende FCK hold, der viser sig frem. Det har især skyldet store problemer i det defensive, hvor midterforsvaret med Vavro og Lüftner har spillet langt under niveau.

Det bør dog være et FCK mandskab med tro på tingene der går ind til opgøret, efter man hentede en 1-0 sejr over OB i weekenden. En vigtig sejr, der giver luft ned til 7. pladsen. Et nederlag til Hobro vil dog igen åbne op for tingene, så derfor er der ikke råd til at smide point for Ståle Solbakkens mandskab.

FCK må forsat undvære Erik Johansson og Keita, der sidder ude med skader. Ankersen vender tilbage fra karantæne i weekenden og derfor kan FCK for første gang længe stille i noget der minder om stærkeste opstilling.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Kick off: Onsdag d. 28/2 kl. 20:00 - Kampen kan følges på Canal 9