Spurs vs Gunners: Kane vil have Wenger ned med nakken

23. september 2015

Spurs vs Gunners: Kane vil have Wenger ned med nakken

Tottenham har haft en lidt blandet begyndelse på sæsonen, men er efterhånden begyndt at ramme en stime af gode resultater. I aften møder de ærkerivalerne fra Arsenal - se vores spilforslag til kampen her!

Nu er Christian Eriksen oven i købet tilbage efter en drilsk knæskade, og det kan kun gøre chanceproduktionen bedre for Spurs.

Chancer har de i det hele taget nok af i det altid meget interessante North London Derby mod Arsenal, der til gengæld muligvis er på vej ind i en dårlig stime.

Læs optakt til Tottenham mod Arsenal >

 

Spurs vs Gunners: - Slaget om Nordlondon

Efter at have tabt noget overraskende til Dinamo Zagreb røg man ind i Mourinho og især Diego Costa, og The Mou har som bekendt ret godt styr på Wenger i de indbyrdes opgør.

Nu venter så et derby mere, men Arsenal kan glæde sig over, at de har fået karantænen til Gabriel Paulista annulleret, så de i princippet kan stille med et meget stærkt mandskab. Om de gør det, er mere tvivlsomt.

Men Wenger har dog indikeret, at han ikke vil stille med for mange ungdomsspillere, da de ikke har lyst til at tabe i en pokalturnering to gange inden for en uge, for ikke at tale om tre gange i det hele taget på en uge, heraf to gange til ærkerivaler.

Han kan dog ikke disponere over den for gud-ved-hvilken-gang langtidsskadede Jack Wilshere, Danny Welbeck og Francis Coquelin, der har problemer med knæet. Dertil har Per Mertesacker været syg og er tvivlsom, mens Santi Cazorla har karantæne.

Tottenham kom bedst ud af de to, indbyrdes opgør i sidste sæson med henholdsvis 1-1 på Emirates og 2-1 hjemme på White Hart Lane på baggrund af to mål af Harry Kane.

De er dog generelt til at tirre hjemme på WHL, hvor de tabte 6 kampe sidste sæson. Og sidst, de to lokalrivaler mødtes i Capital One Cup på Tottenhams hjemmebane, der vandt Arsenal med 4-1 efter ekstratid.

Hvad deres trup angår, så har de godt nok Eriksen tilbage, men til gengæld må de undvære den dynamiske duo Ryan Mason og Nabil Bentaleb, der leverede fremragende sammen i sidste sæson.

Oven i er Moussa Dembelé stadig på sidelinjen med en skade, så Eriksen har et stort læs at trække på midtbanen.

 

Tottenham - Arsenal odds

Der er et par fine odds på Tottenhams enkelte spillere derude.

Hvis man har lyst til at bette med klaphatten, så tilbyder Danske Spil pengene 18 gange igen, hvis Christian Eriksen scorer på frispark i kampen. Et mere sandsynligt bet er dog på Spurs' talisman, Harry Kane.

Hos NordicBet kan man få odds 2,60 på at han scorer når som helst i kampen, hvilket ikke er så tosset. Han scorer gerne, når der er noget på spil, og der er sjældent mere på spil på hans hold end i et North London Derby.

Et mere regulært spil på kampen vil være et spil på under 2,5 mål i kampen, hvilket er sket 4 ud af de sidste 5 gange, de to hold har mødtes. Det begaves med hele odds 2,10 hos NordicBet!

Se kampen fra kl. 20.45 på 6'eren.