Optakt: Wozniacki - Kerber

3. januar 2017

Ingen Grand Slams til Wozniacki i 2017

Det bliver heller ikke i 2017, at Caroline Wozniacki vinder sin første Grand Slam-titel. Det vurderer Danske Spil.

[bbutton type="large" bookmaker="Danske Spil" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">Spil på Wozniacki her[/bbutton]

En Grand Slam-titel er det store mål for 2017 for Caroline Wozniacki. Danskeren tabte US Open-finalerne i 2009 og i 2014, og siden da er hendes bedste resultat en semifinaleplads i samme turnering i 2016.

Hvis man skal tro Danske Spil, så bliver det heller ikke i 2017, at Wozniacki kommer helt til tops i en af de store turneringer.

- Det bliver desværre heller ikke i år, at hun vinder en Grand Slam. Hun har været ret ustabil i de seneste år, og der er ikke rigtig noget, der fortæller os, at hun bare lige finder et nyt topniveau. Derudover er gruppen af topspillere blevet større i de seneste år. Der er bare så mange dygtige spillere - mange af dem lige et niveau over Wozniacki, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Vores skepsis i forhold til Wozniackis vinderchancer i Grand Slam-sammenhæng afspejler sig i vores odds, hvor vi har odds 10,00 på, at hun vinder en Grand Slam mod odds 1,03 på, at hun ikke gør.

Udover Grand Slam-spil tilbyder Danske Spil odds på adskillige andre udfald på Wozniackis sæson. Blandt andet kan man spille på, om hun vinder øvrige WTA-turneringer og hendes placering på verdensrangliste per ultimo oktober.

Tror man for eksempel, at Wozniacki ligger i verdens top ti den 23. oktober, så får man pengene 3,50 gange igen på det.