Jimmy Bøjgaards US Open-tips

29. august 2016

Jimmy Bøjgaards US Open-tips

Caroline Wozniacki er i aktion på førstedagen ved US Open - Jimmy Bøjgaard spår sikkert dansk avancement og en 6-2-sejr i 1. sæt til odds 6,00!

I dag starter årets sidste Grand Slam-turnering i tennis, US Open i New York. Allerede på førstedagen skal Caroline Wozniacki i kamp i første runde, når hun kl. 17 dansk tid møder den unge amerikaner Taylor Townsend. En spiller, danskeren ganske enkelt skal slå, og som hun normalt har et fornuftigt tag på.

Eneste reelle fare kan være, at unge amerikanere med mellemrum lever op til publikums vilde opbakning og leverer store overraskelser. Men der er dog langt imellem, og Wozniackis træningsforberedelser har været gode med en stabil periode i New York til træning, om end hun kunne ønske sig flere kampe i benene.

Taylor Townsend-Caroline Wozniacki

Wozniacki vinder 2-0 i sæt – odds 1,70

Jeg tror på en klar dansk sejr, fordi Wozniacki har så gode traditioner i Flushing på Long Island, og meget ofte er startet uhyre fokuseret på US Open uden svinkeærinder i de første runder. Hun er sulten og revanchelysten, og trods sin deroute på verdensranglisten en klart bedre spiller med flere våben. Og så passer underlaget hende og gør hende tryg.

Wozniacki vinder 1. sæt 6-2 – odds 6,00

En chance, ja, men passer meget godt til andre åbninger på denne turnering igennem årene. 6-3 til odds 5,50 er også et fint bud. Jeg tror på dansk succes i aften.