Kæmpekamp i Madrid

11. juni 2015

Kæmpekamp i Madrid

Real Madrid vs. Atletico Madrid. Det bliver ikke let at holde styr på mundvandet, når der er Derby i Madrid lørdag aften.

Real Madrid kommer blandt andet med store forventninger, gigant-indkøbet Gareth Bale og gigant-egoet Ronaldo. Atletico kommer med seks sejre i rap og en forrygende åbning på år 1 efter salget af Falcao.

Real Madrid er favorit i kampen og står i odds 1,65 på Den Lange, og hvis de hvide ligefrem vinder med to mål eller mere, stiger oddset til 2,50.

Den Lange er på banen med en stribe tilbud, og du kan for eksempel få odds 1,55 på, at Ronaldo scorer i kampen. Bringer portugiseren ligefrem Real foran med kampens første scoring, belønner det sig med odds 3,75 på Matchen. Bliver der højest scoret to mål i duellen, kan du score odds 2,65 med under/over-spillet, mens du kan hente pengene hjem 2,20 gange på Den Lange, hvis der bliver scoret mere end 3,5 mål i kampen.

Fortsætter Atletico de flotte takter og vinder kampen, er der odds 5,35 i udsigt på Den Lange, og hvis gæsterne bare undgår nederlag, kan du fryde dig over odds 2,25 på handicapspillet. Gæsternes bedste bud på kampens første målscorer er enten David Villa eller Diego Costa. Der er odds 7,50 på dem begge. 2-0 til Atletico giver pengene hjem 26 gange, mens 2-0 til Real Madrid er vurderet til odds 8.

Live spiller også med på Bernabeu, og løjerne starter klokken 22:00 lørdag aften. God fornøjelse.

Spil med på Oddset