Konge-odds på clean sheet rekord til Real Madrid

22. september 2015

Konge-odds på clean sheet rekord til Real Madrid

Real Madrid holder foreløbigt rent bur, mens Ronaldo, Benzema og co. klarer ærterne i den anden ende af banen. Du kan nu få odds 1000 på at Real holder skansen - uden Casillas -  indtil efter 13. runde.

Cristiano Ronaldo og resten af Real Madrid har som det eneste hold i Europas store ligaer endnu ikke inkasseret mål, og har en målscore, der hedder 12-0 efter fire kampe. De havde følgeskab af Manchester City indtil de tabte med 1-2 på hjemmebane til West Ham her i weekenden.

Men der er dog stadig et stykke vej op til rekorden i La Liga. Det tog nemlig hele 13 kampe, før der blev scoret imod bysbørnene fra Atletico Madrid i 1990/1991-sæsonen, hvor de med profiler som Bernd Schuster, Donato og Manolo havde et fremragende hold.

De endte dog stadig ti point bag Michael Laudrups FC Barcelona i mesterskabskapløbet den sæson.

Kan Real Madrid med Sergio Ramos og Pepe som bolværker i forsvaret gøre Atletico Madrid kunsten efter i år, eller kommer de allerede til at inkassere mål i denne runde af La Liga mod Athletico Bílbao?

Danske Spil har valgt at udbyde et særligt La Liga odds på at Real Madrid holder vand mindst til 14. spillerunde, hvilket vil give dig pengene hele 1000 gange igen!

Hvis de derimod må give fortabt allerede mod Bilbao i denne runde, så får du kun indsatsen 1,45 igen hos Danske Spil