3 resultater udløser 140.000 kroner på Oddset!

29. august 2016

Læssevis af krydser gav sønderjysk kæmpeodds

For en sønderjysk Oddset-kunde var søndag en glimrende dag på kontoret - En kupon sikrede ham næsten 200.000 kroner!

Det kræver altid held at ramme en kupon med kæmpeodds, og det må man sige, at en af Oddsets kunder fra det sønderjyske, nærmere betegnet Visby ved Bredebro, havde søndag.

En frisk kupon med syv kampe , hvoraf de seks var spil på uafgjort sendte odds op på knap 4000, og det betød at Oddset-kundens indsats på en 50'er ville sikre ham en gevinst på cirka 200.000 kroner. 

Hans sygdomsramte "landsmænd" fra SønderjyskE hjalp ham det første stykke, da de spillede 1-1 imod Esbjerg i søndagens første kamp, og efterhånden som resultaterne tikkede ind, nærmede den heldige kunde sig fuld gevinst. 

Især i kampen imellem Fredericia og Nykøbing FC gav det dog sved på panden, eftersom Nykøbing var bagud et godt stykke ind i anden halvleg og først scorede det afgørende mål i overtiden, 

Også RB Leipzig gjorde det mere spændende end som så, da de i deres Bundesliga-debut fik uafgjort imod Hoffenheim, og også her kom den forløsende scoring først efter 90 minutter.

Til sidst manglede bare en uafgjort imellem Villarreal og Sevilla, og selvom hjemmeholdet havde flere, gode forsøg, så endte det med 0-0 og dermed en heftig gevinst ned i lommen på sønderjyden!

Du kan se hele kuponen her!