Danmark vs Armenien

11. juni 2015

Danmark - Armenien landskamp: Optakt og spilforslag

Nu skal vi til det. Kvalifikation til Euro 2016. Første kamp for Danmark er hjemme mod Armenien og vi har optakt og spilforslag klar til landskampen

Vi har glemt, vi ikke var med til VM 2014 i Braslien, vi har glemt den kedelige testkamp mod Tyrkiet i onsdags, men vi må ikke glemme hvordan Armenien slagtede os 0-4 i Parken for blot 15 måneder siden. Kampen bliver vist på Kanal 5 søndag d. 7. september fra klokken 16.00.

Pinligt dansk forsvar

Jeg håber virkelig Morten Olsen har lært af den kamp, for her blev forsvaret virkelig splittet ad af blot to-tre spillere. Forsvaret til kampen bestod af Simon Poulsen, Kjær, Bjelland og Jacobsen. Bjelland blev i pausen erstattet af Okore. Ved de to første mål blev bolden spillet i dybden bag om forsvaret, som var det det nemmeste i hele verden.

Ved de to sidste mål legede den armenske offensiv med det danske forsvar, der vaklede som kegler på en bowlingbane. Tror du ikke på mig eller huske du det ikke, så tag et kig på kampens highlights sidst i artiklen.

Nye tider for Danmark

Som nævnt må vi ikke glemme måden Danmark blev slået på af Armenien, men tavlen må vidskes ren og vi bliver nødt til at påtage os favoritværdigehden mod en nation som Armenien. Danmark skal mod nye mål og det er til kampen et helt andet hold der går på banen. Først og fremmest er holdets anfører og styrmand i defensiven tilbage. Tak for det Agger. Boilensen er tilbage i stedet for Simon Poulsen og lur mig om ikke Simon Kjær starter i steder fro Bjelland. (Se forventet startopstilling her)

Også offensivt er der sket mange ting og sager for Danmark siden. I angrebet var Krohn-dehli og Cornelius på top med Rommedahl i 9'er possition hængende bag de to angribere. Umiddelbart ikke en slagkraftig trio i vores optik.

I morgen ligner det igen et angreb med Bendtner helt på top, Eriksen som offensiv midt og kanter der står forholdsvist højt i banen, og bakkes op af super backs i Boilesen og Ankersen. Danmarkhar også påtaget sig favorit værdigheden i kampen, og du får de bedste odds på markedet her:

Hvem vinder kampen?

Danmark: 1,45 (Oddset)

Uafgjort: 4,50 (Oddset)

Armenien: 9,00 (NordicBet)

Armeniens sande niveau

Armenien lignede i 0-4 kampen nærmere et hold som Real Madrid, men det billede snyder gevaldigt. Armenien har faktisk tabt langt de fleste kvalifikations kampe og niveauet er på højde med, eller lige over Litauen, Malta og Kazakhsan, der er nogle af de hold, som har måtte se sig slået af den tidligere Randers profilMovsisyan (lavede to mål i Parken) og holdets helt store stjerne, Dortmund spilleren Mkhitaryan.

To måls skytten fra sidste årMovsisyan er ikke med til dagens kamp.

Taktisk oplæg

Til kampen mod Danmark søndag aften ligner det dog meget samme opstilling som sidst, og det er da helt sikkert, at Armenien igen vil overlade initiativet til danskerne og forsøge sig på kontra stød og spille den bag den danske bagkæde. Forhåbentlig kan Daniel Agger være med til at sikre det ikke sker alt for meget. At stå dybt og leve på omstillingsspillet er dog Armeniens styrke, men pt. har defensiven dog ikke set så god ud. Store nederlag på stribe er hvad de seneste kampe har budt på.

Danmark vil være mest på bolden, og jeg synes vi har gode muligheder i sådan en kamp. Holdet og dets muligheder er mange, dog primært bygget op om de offensive back, som skal være med til at drive bolden frem. På den sidste tredje del af banen er Danmark et rigtig stærkt hold. Mange angreb kommer netop fra backs og kanterne, som er flittige til at levere indlæg fra baglinjen eller trække et skridt ind mod straffesparks feltet og sigte efter Bendtner. Disse situationer er gode da, de holder et højt pres på modstanderen og ofte også eresulterer i en del hjørnespark. Hjørnespark er også et godt våben for Danmark, specielt fordi vores tre midtforsvarer er rimelig målfarlige.

Tilmed har Danmark gode kvaliteter på midtbanen, hvor især Eriksen kan noget på egen hånde ind gennem midten eller lægge den afgørende assist. Også vores kanter Krohn-Dehli og Lasse Schöne er gode til at trække ind mod midten og har mange spilmuligheder. Sidst men ikke mindst er jeg glad for Højbjerg. Endelig har vi to offensive folk på midten.

Spilforslag Danmark - Armenien

Hvis du har læst hele artiklen vil du nok fornemme mine spil kommer til at være på Danmark. Men jeg synes også vi har et hold der skal kunne slå Armenien, og selv om vi tabte stort i Parken vandt vi da også opgøret i Armenien.

Jeg tror Danmark kommer til at sidde tungt på bolden og så må vi nok erkende at kampformen hos drenge ikke så sådan super god ud, så det er i første halvleg den kamp gerne skulle vindes.
Mit første bet bliver derfor et spil på halvleg fuld tid, hvor Danmark kommer foran inden pausen og holder den hjem. Jeg anbefaler derfor at spille 1/1 og spillet odds 2.10,  højeste odds fundet hos Nordicbet.

I skrivende stund er udbuddet af odds og spil på kampen ikke super mange. Så der vil i løbet af weekenden her komme flere spilforslag på.