League of Legends Vinder Odds - World Cup Finals

22. september 2015

League of Legends Vinder Odds - World Cup Finals

Danske Spil har netop lagt en masse nye League of Legends vinder odds op på det kommende verdensmesterskab, så dem tager vores ekspert Daniel et blik på og går efter i sømmene. 

Der er både spil på vinderen af de specifikke grupper, vinderregion, antal kinesiske hold i finalen, antal sydkoreanske hold i finalen, antal KO-kampe der ender 3-2, og så vinderen af World Championship 2015.

Jeg ser værdi i følgende League of Legends odds:

 

Fnatic er i en hård gruppe, og der er ingen tvivl om at de kommer til at kæmpe hårdt, men Fnatic er simpelthen i topform lige nu, og med deres bootcamp i Korea tror jeg de kommer velforberedte. Derudover, så har de rent faktisk talentet til at slå ethvert hold. Det er desuden vigtigt at sikre sig førstepladsen i denne gruppe, da man formentlig kommer til at møde CLG i semifinalen, fremfor KOO Tigers, som må vises at være en sværere modstander.


Jeg ser fin værdi i at LGD vinder gruppe D. Medmindre Origen eller TSM går hen og leverer en kæmpe overraskelse, så burde vi se LGD og KT Rolster gå videre fra denne gruppe. LGD viste stor kvalitet da de slog favoritterne Edward Gaming i LPL Playoffs med hele 3-0, og derefter gik hen og sikrede sig Worlds seed med sejren på 3-2 over Qiao Gu i finalen.

Hvem vinder League of Legends World Championship?

 

Jeg har desuden også kigget lidt på et spil på vinderen af World Championship. Jeg synes for det første, at SKT er blevet gjort til en smule for store favoritter.

Der er ingen tvivl om at de er det bedste hold i Sydkorea, men nu er de altså oppe mod de bedste hold fra hver region der hver har sin egen unikke spillestil - og det er nemlig en stor del af at bevise at man rent faktisk er det bedste hold - at kunne tilpasse sig de andres spillestil, for jeg tvivler stærkt på de kan løbe igennem hold som EDG, LGD og Fnatic bare ved at spille det spil de har gjort hidtil.

Netop EDG, LGD og Fnatic ser jeg som fine bud på en eventuel vinder, og der er ganske fine odds at hente.

Jeg glæder mig personligt utrolig meget til at finde ud af hvem der egentlig er det bedste hold i verden, og der er ingen tvivl om at det bliver en underholdende affære når der er World Championship i League of Legends fra den 1. til 31. oktober.