Leicester vs Arsenal - Massevis af mål

20. august 2016

Leicester vs Arsenal - Massevis af mål

Der venter et underholdende opgør, når Leicester og Arsenal tørner sammen på King Power Stadium.

Leicester - Arsenal Optakt

Efter sidste sæsons sensationelle mesterskab skulle Leicester forsøge, at få en god start på den nye sæson imod Hull. Oprykkerne leverede dog en fantastisk indsats, og kort før pausen bragte holdet sig foran.

Kort efter pausen fik mestrene udlignet, da Riyad Mahrez sparkede et straffespark i kassen, men Hull var ikke færdige med at imponere. Efter en lille times spil scorede en storspillende Robert Snodgrass et flot mål, der sikrede oprykkerne en højst overraskende 2-1 sejr.

Kampen viste med al tydelighed, at der ikke er nogen nemme kampe i Premier League, hvor man skal kæmpe hårdt for ethvert point. Samtidig viste opgøret også, at Leicester har en del at arbejde på, hvis man skal gøre sig nogen forhåbninger om en placering i den øverste halvdel.

I midtugen var der dog gode nyheder for Leicester, da offensivsspilleren Riyad Mahrez valgte at forlænge sin kontrakt med klubben. Algerieren blev i sidste sæson kåret til årets spiller i Premier League, og han vil fortsat være guld værd for klubben.

Med nederlaget til Hull er der nu en smule pres på Claudio Ranieris mandskab forud for weekendens opgør mod Arsenal. Sæsonen er kun lige begyndt, men to nederlag i de to første kampe er langt fra et drømmescenarie for de forsvarende mestre. Leicester tabte samtidig også til Manchester United i Community Shield, så lørdagens opgør har stor betydning.

Det bliver dog ikke nemt at få point mod Arsenal, der også led et nederlag i første runde. Her var Arsene Wengers drenge oppe imod Liverpool i hvad, der endte med at blive rundens mest underholdende opgør.

Arsenal måtte undvære en lang række profiler til opgøret, og de stillede derfor med et noget alternativt midterforsvar bestående af Chambers og nyindkøbet Holding.

Kampen startede fint ud for Arsenal, der efter en halv times spil kom foran. Føringen holdt dog ikke længe, da Phillipe Coutinho i 1. halvlegs overtid scorede et fremragende frisparksmål.

Efter pausen stod der hurtigt Liverpool på det meste, og efter 63 minutter kunne nyindkøbet Sadio Mané sparke Klopps mandskab foran med 4-1. Arsenal fik hurtigt reduceret til først 2-4 og senere til slutresultatet 3-4.

Det var tydeligt at Arsenal manglede flere spillere, hvor især defensiven sejlede, og de fleste Arsenal-fans undrer sig nok over klubbens rolle på transfermarkedet. Indtil videre har man blot hentet midtbanespilleren Granit Xhaka og den unge midterforsvarer Rob Holding – ikke just spillere der kan sikre mesterskabet.

Når man samtidig kigger på de øvrige topholds indkøb, så forstår man godt Arsenal-fansenes undring over hvad Wenger laver. Transfermarkedet er dog ikke lukket endnu, og man må forvente at klubben henter et par profiler til.

Der skal i hvert fald ske store ændringer i forhold til den præstation der blev leveret mod Liverpool, hvis klubben skal besejre Leicester. Arsenal har dog en god statistik mod Vardy & Co., som man besejrede i begge indbyrdes opgør i sidste sæson.

Udeholdet er da også smalle favoritter til odds 2.50 hos betfair, mens et remis belønnes med odds 3.65 hos Nordicbet.

Leicester overraskede ofte i sidste sæson, og der er odds 3.00 hos Betfair hvis de leverer endnu en overraskelse.

Spilforslag

Fire af de seneste fem indbyrdes opgør er endt med over 2,5 mål, heriblandt sidste sæson 5-2 sejr til Arsenal. Samtidig er begge hold kommet på tavlen i de seneste syv indbyrdes kampe, og vi ser rigtig gode muligheder for endnu en underholdende kamp.

Begge hold leverede til tider flot angrebsspil i forrige runde, og med spillere som Vardy, Musa og Sánchez kommer vi til at se en rigtig målrig kamp.

Vi satser derfor på over 2,5 mål og begge hold scorer til odds 1.95 hos Betfair.

Spilforslag: begge hold scorer til odds 1.95 hos Nordicbet