NordicBet hjemmeside

11. juni 2015

Lidt for smart: Bookmaker udbetaler for tidligt

Man skal aldrig undervurdere SønderjyskE i kampen om at overleve i Superligaen. En bookmaker var dog for hurtigt ude og udbetalte gevinster for tidligt.

SønderjyskE har gjort det igen. Bedst som alle har dømt dem til nedrykning indleder de en super slutspurt og sikrer sig endnu en sæson i den bedste række. Med 10 points i de sidste 5 kampe og en aktuel anden plads på formbarometeret blev de evige overlevere også klubben der sendte Danmarks anden største by en tur i nordicbetligaen.

Nordicbet lige lidt for smart

Bookmakeren der er sponsor for superligaen og lægger navn til 2. division Nordicbet sendte allerede i efteråret en pressemeddelse ud om at de nu havde udbetalt gevinster til de spillere som har sat deres penge på SønderjyskE nedrykning. Udmeldingen kom ellerede i efteråret 2013, den gang udtalte oddssætter Tonni Munk Jensen hos Nordicbet sig således:

- Sønderjyderne har ellers for vane at trodse eksperternes spådomme om nedrykning, men med syv point op til Randers over stregen næsten halvvejs gennem sæsonen ser det mere sort ud end længe. Vi er ikke længere i tvivl om, at Sønderjyske spiller i NordicBet Ligaen i næste sæson, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Pengene udbetales nu for at undgå, at dygtige spillere skal vente i yderligere et halvt år på at få udbetalt en næsten sikker gevinst. Samtidig har oddssætteren hos NordicBet meget svært ved at se, hvordan Sønderjyske skal klare frisag i denne sæson. Én gang tidligere er det sket, at et hold efter 15 spillerunder har overlevet med et lige så stort hul op til 10. pladsen, som Sønderjyske har i øjeblikket. Men NordicBet ser det ikke ske igen:

- Randers leverede dansk fodbolds største come-back, da holdet i 2009/10 på samme tidspunkt i sæsonen havde hele 11 point op til 10. pladsen og alligevel klarede den i sidste ende. Den store forskel er bare, at Randers dengang havde et ganske udmærket hold og endda hentede yderligere en forstærkning i form af Yura Movsisyan. Den mulighed har Sønderjyske ikke, og modsat tidligere mangler holdet i denne sæson i udpræget grad vinderinstinktet og ild i øjnene. Det ser ikke ud som om, at spillerne rigtig tror på, at det kan lykkes at vinde fodboldkampe mere, siger Tonni Munk Jensen.

Du kan læse mere om NordicBet i vores anmeldelse