Manchester United tager snæver sejr over Feyenoord

23. november 2016

Manchester United tager snæver sejr over Feyenoord

Den engelske storklub Manchester United er under pres i Europa League, hvor man helst skal have en sejr mod Nicolai Jørgensens Feyenoord. Hjemmeholdet er da også storfavoritter, men hollænderne bør også få chancer for at score.

Manchester United – Feyenoord Optakt

En tilværelse i Europa League er yderst fremmed for den engelske storklub Manchester United, der de seneste par årtier har været en fast bestanddel af Champions League. I denne sæson har man dog måtte tage til takke med en deltagelse i Europa League, hvor holdet har leveret svingende resultater i gruppespillet.

Med to sejre og to nederlag er holdet i den grad under pres forud for torsdagens opgør mod hollandske Feyenoord. Netop hollænderne har tidligere på sæsonen spændt ben for United, da man på hjemmebane vandt med 1-0 i september. Efterfølgende besejrede United så både Zorya og Fenerbahce, men i seneste runde måtte man igen give fortabt, da tyrkiske Fenerbahce vandt med 3-1 i Tyrkiet.

De svingende resultater har været meget sigende for Uniteds sæson, der ikke just har været en dans på roser. I ligaen er holdet efter 12 kampe nede som nummer seks, og generelt set har spillet været meget svingende. I seneste ligakamp var José Mourinhos mandskab tæt på at snuppe en vigtig sejr mod Arsenal, der trods en dårlig præstation fik udlignet til allersidst.

Den portugisiske taktiker har tidligere udtalt sig negativt om Europa League, men han vil formentlig gerne videre i turneringen, da et exit vil sætte ekstra pres på ham og klubben. Man må derfor forvente, at United stiller op med et stærkt mandskab, hvor spillere som Wayne Rooney og Henrikh Mkhitaryan muligvis vil få chancen fra start af.

I Holland har Feyenoord gang i en rigtig flot sæson. Holdet er på førstepladsen efter 13 kampe, og den store succes skyldes blandt andre danske Nicolai Jørgensen, der er delt topscorer i Æresdivisionen med otte mål. I weekenden blev det også til sejr, da Zwolle blev sendt hjem med et 0-3 nederlag. Sejren havde stor moralsk og pointmæssig betydning, da man var uden sejr i ligaen siden 16. oktober.

Mens hollænderne har imponeret i den hjemlige liga, så har det svinget lidt mere i Europa League. Senest fik man kun 1-1 mod Zorya, mens man tidligere også har besejret torsdagens modstander fra Manchester United.

Til torsdagens opgør er Feyenoord dog store underdogs til odds 10.00, mens et remis belønnes med odds 5.25 hos Oddset.

Hjemme på Old Trafford er United som sagt under pres, og meget tyder da også på en hjemmesejr til odds 1.36 hos Oddset.

Spilforslag

På trods af deres svingende præstationer, så er vi overbevist om at United snupper sejren i torsdagens opgør. Oddset på dem er dog ikke prangende, og vi vælger derfor at kombinere med mange mål.

Feyenoord har scoret 31 gange i 13 ligakampe, mens United kun har nettet 17 gange i 12 kampe. Det virker derfor sandsynligt, at Nicolai Jørgensen & Co. kommer på tavlen, men de får næppe point med hjem.

Spilforslag: Over 2,5 mål + begge hold scorer til odds 2.50 hos Oddset
Kampstart: 24/11 kl. 21.05 – Se den på 6’eren