Formstærke Reading scorer mod Manchester United på Old Trafford

6. januar 2017

Formstærke Reading scorer mod Manchester United på Old Trafford

José Mourinhos Manchester United sprudler for tiden, og de bør have gode muligheder for videre avancement i FA Cuppen, hvor Reading venter på Old Trafford. 

Manchester United – Reading Optakt

Efter en svær start er Manchester United i den grad kommet i gang i Premier League. Her har De Røde Djævle ikke tabt siden slutningen af oktober, og de seneste seks ligakampe er alle blevet vundet, heraf flere i overbevisende stil.

Senest besejrede man West Ham på udebane med 2-0, i en kamp hvor United dog også var en mand i overtal i 75 minutter.

De flotte resultater har betydet, at hjemmeholdet nu blot har tre point op til Tottenham på 3. pladsen i Premier League, og selvom mesterskabet er langt væk, så lever drømmen fortsat. Paul Pogba & Co. er dog også med i andre turneringer, og i weekenden træder holdet ind i FA Cuppen.

Her skal man op mod Reading, der frister en tilværelse i den næstbedste række, The Championship. De undertippede gæster er med i kapløbet om en billet til næste sæsons Premier League, og med otte sejre i de seneste 10 ligakampe er det et yderst formstærkt mandskab, der lørdag formiddag træder ind på Old Trafford.

I seneste spillerunde leverede man et fremragende comeback mod Bristol City, der var foran med 2-0, men endte med at tabe 2-3 til Reading. Sejren var den tredje i træk for Reading, der ligger nummer tre i Englands næstbedste række.

José Mourinho giver formentlig spilletid til adskillige reserver, men samtidig er det en turnering med høj prioritet for de store klubber. Vi vil formentlig se spillere som Wayne Rooney og Bastian Schweinsteiger i aktion, mens Reading nok vil stille med det stærkest mulige mandskab.

Med eller uden reserver er hjemmeholdet dog storfavoritter til odds 1.22 hos bwin, og Manchester United har da også vundet de seneste fire indbyrdes opgør, heriblandt en sejr i FA Cuppen for fire år siden.

Pokalturneringen er dog altid garant for overraskelser, og skulle formstærke Reading snuppe sejren får du odds 15.00, mens et remis belønnes med odds 7.00 hos bwin.

Spilforslag

Manchester United spiller fremragende for tiden, og selvom de formentlig stiller op med flere marginalspillere, så bør de have klassen til at vinde komfortabelt. Det er hold fra hver deres liga, og det bør komme til udtryk.

Oddset på United rummer dog ikke megen værdi, og vi satser derfor på mål fra begge hold. Reading har nettet ni gange i de seneste tre kampe, og selvom Mourinho har fået mere styr på defensiven, så ser vi god værdi i en underholdende kamp, hvor begge hold kommer på tavlen.

Spilforslag: Over 2,5 mål + begge hold scorer til odds 2.50 hos bwin
Kampstart: 7/1 kl. 13.30 – Se den på 6’eren