Manchester United - West Ham: optakt, odds, statistik og spilforslag

26. november 2016

Sikker sejr til Manchester United mod West Ham

Manchester United viste i midtugen storspil, og de bør da også have fine chancer for en sejr mod formsvage West Ham, der har skuffet i denne sæson.

Manchester United – West Ham Odds

José Mourinho og Manchester United har fået meget kritik i denne sæson, men i de seneste tre opgør har holdet leveret ganske flot fodbold.

Først besejrede man i sikker stil Swansea med 3-1 i en kamp, hvor Zlatan Ibrahimovic nettede to gange, mens også rekordindkøbet, Paul Pogba, scorede et drømmemål. Den flotte sejr blev fulgt op af en god præstation mod rivalerne fra Arsenal, der ikke havde meget at byde på. United måtte dog alligevel se Olivier Giroud udligne kort før tid, og holdet missede derved muligheden for at snuppe tre meget vigtige point.

Vigtige point var der også på spil, da Mourinhos mandskab i midtugen var oppe imod Nicolai Jørgensens Feyenoord i Europa League. Englænderne var under pres i gruppen, hvor man efter fire kampe lå nummer tre, og torsdagens opgør havde derfor stor betydning.

Med det store pres på deres skuldre valgte De Røde Djævle, at levere deres måske bedste præstation i denne sæson, da de i overbevisende stil vandt med 4-0 over de sagesløse hollændere.

Nu er fokus igen rettet mod Premier League, hvor Manchester United har 12 point op til Chelsea på førstepladsen, og derfor ikke kan tåle flere fejltagelser, hvis man vil løfte trofæet til maj.

Den næste udfordring for Manchester United hedder West Ham, der har fået en yderst skuffende start på sæsonen. Efter de første 12 kampe ligger holdet og roder nede i bunden af tabellen, hvor der ikke er langt ned til nedrykningsstregen.

Hovedstadsklubben smed i seneste spillerunde en 2-1 føring over styr mod ærkerivalerne fra Tottenham, der med to sene mål besejrede The Hammers med 3-2. Med nederlaget har West Ham nu ikke vundet i de seneste tre ligaopgør, og på udebane mod Manchester United er holdet da også favoritter til at tabe.

En sejr til hjemmeholdet belønnes nemlig med odds 1.45 hos Betfair, mens en overraskende sejr til The Hammers fås til odds 7.50. Tre af de seneste fem indbyrdes opgør er dog endt uden vinder, og til odds 4.75 hos Betfair kan krydset måske overvejes.

Skader og karantæner

José Mourinho må fortsat se bort fra midtstopperne Eric Bailly og Chris Smalling.

I West Ham-lejren er flere spillere ude, heriblandt den vigtige forsvarsspiller Winston Reid og den tårnhøje angriber Andy Carroll.

Spilforslag

Uden Winston Reid i forsvarskæden er West Ham ekstra sårbare, og de bør da også komme til kort mod Manchester United.

De Røde Djævle leverede en fremragende præstation mod Feyenoord, og generelt set har spillet været ganske opløftende i de seneste par uger. Oddset på hjemmeholdet er ikke prangende og vi prøver derfor en sejr på mere end ét mål til hjemmeholdet.

Spilforslag: Manchester United -1,5 til odds 2.20 hos Betfair
Kampstart: 27/11 kl. 17.30 – Se den på 6’eren