Monaco - Lille odds: Målrig aften på Stade Louis II

16. marts 2018

Monaco - Lille odds: Målrig aften på Stade Louis II

Monaco og Lille åbner den 30. runde af Ligue 1 fredag klokken 20:45. Vi er klar med optakt, Monaco - Lille odds og spilforslag her. 

På en ellers fodbold fattig fredag tager Monaco i mod Lille i Ligue 1. Hjemmeholdet er ubesejret i de seneste 14 ligakampe, mens Lille blot har én sejr i deres seneste ti kampe.

Hos Leovegas er det hjemmeholdet der er store favoritter til opgøret. Monaco giver odds 1.25, mens der er hele odds 12.50 at hente på en Lille sejr. Tror du kampen ender uden vinder belønnes det med odds 5.90. 

Spil på Ligue 1 hos Leovegas >>

 

Monaco - Lille Spilforslag: Målrig aften på Stade Louis II

Der er ikke meget værdi at finde i den her kamp, hvor en hjemmesejr står i odds 1.25. Ikke desto mindre virker det som et safe bet, men vi har i stedet kigget målenes vej.

Monaco er brandvarme for tiden, hvor det er blevet til 16 kasser i de seneste fem kampe. Lille har svært ved at holde boldene ude af egne netmasker, og det er sød musik i Monaco angriber Radamel Falcaos ører. Den colombianske angriber står noteret for 17 ligamål indtil videre, og det skulle undre mig hvis han ikke satte en kasse eller to ind.

Læs også: Silkeborg IF - FC København odds

Lille scorer ikke specielt mange mål, men har alligevel formået at placere bolden bag modstanderens målmand i syv ud af deres seneste ti udebanekampe. Derfor kunne det godt ske, at de bød ind med mål i dag, men spilforslaget afhænger dog mest af hjemmeholdets scoringslyst.

Spilforslag: Over 3.5 mål i kampen til odds 2.30 hos Leovegas 

Spil på Ligue 1 hos Leovegas >>

 

Monaco i storform

Løbet er kørt for Monaco i Ligue 1, der i skrivende stund ligger 17 point væk fra PSG. Holdet har dog stadig alt at spille for, da en andenplads giver dem en direkte plads i Champions League næste sæson.

Radamel Falcao har nydt en stor sæson, da han og hans holdkammerater har scoret 72 mål i denne sæson. De er fire point foran Marseille med og er ubesejret i de seneste 14 kampe i Ligue 1. På hjemmebane er Monaco velspillende, hvor de kun har tabt en enkelt gang i løbet af sæsonen. Hvis de kan fortsætte de gode takter i ligaen, er der gode chancer for at forsvare deres andenplads.

I de sidste fem kampe har Monaco scoret 16 mål mens de har lukket fem mål ind. Det er dermed et brandvarmt Monaco mandskab, der har vundet fire ud af de fem kampe i perioden, mens en af kampene er endt uafgjort.

Radamel Falcao er holdets topscorer med 17 ligamål i denne sæson. Den colombianske angriber er næsten garant for en scoring i denne periode, og du får odds 1.45 på en scoring fra ham i denne kamp.

Lille sejrsløse i seks kampe

Lille står overfor et hav af problemer i denne sæson. Til trods for at være spået som udfordrer til de europæiske pladser i denne sæson, samt investeret et hav af penge i spillere og bragt Marcelo Bielsa ind som træner, har de kæmpet om overlevelse igennem hele sæsonen.

Blot syv sejre i 29 forsøg er det blevet til, hvilket har resulteret i en skuffende 19. plads. De har ikke formået at få deres offensiv til at fungere, mens deres forsvar har haft store problemer med at holde clean sheet. Holdet er uden sejr i de seneste seks opgør mens det kun er blevet til én sejr i de seneste ti kampe.

Det er dog ikke kun på banen, at der er problemer. Klubbens fans er ved at løbe tør for tålmodighed, og i sidste runde mod Montpellier leverede holdet en ny skuffelse, da det blev til uafgjort. Det resulterede i, at holdets fans stormede banen og gik til angreb på spillerne.

Der er derfor stor kaos i klubben, og det skal blive spændende at se, om holdet kan bevare fokus og fokusere fremadrettet på Monaco i Ligue 1.

Kick off: Fredag d. 16/3 kl. 20:45- Kampen kan ses på TV3 Max