Napoli vs Inter spilforslag: - Defensiven gør udslaget på Sao Paulo

20. oktober 2017

Napoli vs Inter spilforslag: - Defensiven gør udslaget på Sao Paulo

Weekendens klart største kamp i Italien er imellem de to førerhold fra Napoli og Inter. Der er kampstart lørdag 21. Oktober kl. 20.45, og kampen kan ses på 9’eren.

Der er topbrag i vente i Serie A. Suveræne Napoli tager imod næsten lige så suveræne Inter.

Hjemmeholdet er favoritter til odds 1,63 hos Betfair som det højeste, uafgjort står til odds 4,33 og du får 5,50 på at Napoli lider det første nederlag i denne sæson i ligaen.

 

Napoli vs Inter Spilforslag: – Defensiven gør udslaget

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen til odds 2,65 hos Unibet

Kampstart: 21. Oktober kl. 20.45 – Se den på 9’eren

Spil på kampen hos Unibet >>

Napoli har ikke tabt i Serie A siden slutningen af februar, og selvom Inter er i imponerende form og har en glohed Icardi som skarpretter, så tror vi, at det bliver svært for Inter at holde stand imod Napolis frygtindgydende offensiv. Begge hold har dog især været dygtige i defensiven og har kun lukket fem mål ind, så det bliver afgørende på dagen, hvem der er skarpest i modstanderens felt.

Napoli har scoret omkring tre mål i snit, mens Inter ”kun” har scoret to, og gæsterne vil givetvis forsøge at trække tempoet ud af kampen. Derfor hælder vi til, at der ikke bliver scoret så mange mål, som man kan håbe, og til odds 2,65 på under 2,5 mål hos Unibet synes vi, at linjen er lovligt højt sat, især når Napoli kommer lige fra en hård kamp i Manchester. Det bliver derfor det lille langskud herfra.

 

Optakt: Napoli kan få problemer med Inter

Der er topopgør i Serie A, når de hidtil suveræne Napoli-spillere tager imod Inter i bestræbelserne på at udbygge stimen af sejre til 9 ud af 9. Napoli fik dog for første gang i denne sæson kærligheden at følge på Etihad i midtugens Champions League-kampe, da de tabte med 1-2 til Manchester City i en kamp, de dog med lidt held sagtens kunne have fået et point med fra. En dårlig start med to mål på et kvarter til City blev dog afgørende for kampens udfald, selvom Napoli brændte et straffespark undervejs.

Inter er dog en måske lidt nemmere modstander end City, og vi har fin tiltro til, at Napoli, der muligvis er Europas bedst spillende hold netop nu, kommer tilbage på sporet imod Inter, der fik en fornem skalp i sidste runde, hvor de slog lokalrivalerne fra AC Milan med 3-2 på et flot hattrick af Mauro Icardi.

Især Icardis blændende målform (ni mål indtil videre) har holdt Inter på sporet bag Napoli, hvor har vundet syv kampe og spillet en enkelt uafgjort, hvilket holder dem to point bag førerhunden. Hos Napoli er den klejne belgier Dries Mertens topscorer med syv mål.

Skader og karantæner

Begge hold kan stille i noget, der ligner stærkeste startopstilling, men Napoli er fortsat uden Arek Milik, der er ved at komme sig over en korsbåndsskade, mens Inter er uden Brozovic, der plejer en muskelskade.