New York Jets vs Buffalo Bills spilforslag: - Hjemmesejr i vente på MetLife Stadium

1. november 2017

New York Jets vs Buffalo Bills spilforslag: - Hjemmesejr i vente på MetLife Stadium

Slaget mellem New York Jets og Buffalo Bills spilles natten til fredag, og du kan læse spilforslag og se odds på Jets vs Bills her.

Buffalo Bills er tæt på førstepladsen i AFC East efter at have besejret Oakland sidste søndag. De kan meget vel få lov til at sidde på divisions tronen efter denne runde, da de tørner sammen med et formsvagt New York Jets mandskab, der har tabt de seneste tre kampe.

Bills slog netop Jets i det omvendte opgør i september, da Jets blev sendt tomhændet hjem med cifrene 21-12 i Buffalo.

Spil på NFL hos 888sport >>

 

Odds på NY Jets vs Bills

* Nedenstående odds er fundet hos 888sport.dk.

New York Jets Buffalo Bills
2.35 1.62
+4.5 -4.5
1.67 2.28
O 46.5 U 46.5
2.48 1.57

 

Spil på NFL hos 888sport >>

 

Spilforslag: - Jets vinder Thursday Night

Spilforslag: New York Jets sejr til odds 2,35 hos 888sport

Kampstart: Fredag d. 3. november kl. 01:25 på TV3+, Viaplay.

Det bliver ikke det mest spændene Thursday Night Football opgør vi får at se i denne sæson, men derfor kan det sagtens blive interessant alligevel.

New York Jets mangler kvalitet, men har ufatteligt meget viljestyrke. Det afspejler sig i deres kampe, hvor deres tre nederlag er blevet afgjort med syv eller færre point. Jets giver alt hvad de har i tanken i hver kamp, og før eller siden må det give pote. Det her matchup passer Jets utroligt godt, og er en perfekt kamp at bounce tilbage på.

Jets har et af ligaens bedre run defenses, hvilket burde begrænse McCoy en del. Det tvinger Bills’ QB, Taylor, til at kaste noget mere end normalt i kampen, hvilket meget vel kunne resultere i noget hø for Buffalo. Derudover scorer Bills i gennemsnit kun 14 point på udebane.

Jeg tror på, at McCown kan udnytte situationen, og hive Jets ud af den dårlige stime af nederlag, hvilket sker denne torsdag nat, når Jets besejrer Bills.

 

New York Jets vs Buffalo Bills

Situationen i Jets ser meget sølle ud. Ledelsen har opgivet sæsonen, men træner- og spillerstaben har ikke. Det afspejler sig tydeligt i deres kampe, men problemet er blot, at Jets ikke har kvalitet nok til at besejre kvalitetshold.

I sidste uge gav man alt hvad motorerne kunne trække i mod Atlanta Falcons, men endte med at tabe 25-20. New York førte ellers 17-13 til halvleg, men Falcons kom tilbage på to field goals af Matt Bryan, hvorefter de lukkede kampen i fjerde quarter, da Matt Ryan fandt Mohammed Sanu for et 8-yard touchdown med 12 minutter tilbage på klokken.

McCown spillede ellers en solid kamp, da han konverterede 26 ud af 33 kast for 257 yards med to touchdowns. Anderson greb seks bolde for 104 yards, mens Jets’ running game sled hårdt på McCown, da de kun formåede at skrabe 43 yards sammen på 22 carries. Den 38-årige quarterback har nu 1840 passing yards, 12 touchdowns og syv interceptions i denne sæson.

 

Bills mangler receivere med erfaring

I Buffalo Bills lejren må man undre sig over hvor godt det går, da man har sendt Sammy Watkins til Rams, samt Marcell Dareus til Jacksonville. Der er nærmest ingen erfaring i deres receiver-corpse, hvilket burde efterlade dem som værende et tungt running team, men alligevel er de 5-2, og går ind til denne kamp med en flot sejr over Oakland på hjemmebane.

Taylor havde en god kamp for Bills da han konverterede 20 ud af 27 kast for 165 yards og to touchdowns, mens McCoy var fænonemanl med 151 rushing yards på 27 carries og en touchdown.

Taget i betragtning af, at Bills er svækkede på deres offensive våben i deres passing game, har Taylor alligevel formået at få en solid start med nu 1343 passing yards, otte touchdowns og to interception.

Han har begrænset sine fejl og bruger sin mobilitet og fart til at undgå pressede situationer i lommen. 29-årige McCoy er ved at nå den bitre aldersgrænse, hvor mange running backs desværre mister deres niveau, men har altså modbevist kritikerne ved at have løbet 763 yards og scoret tre touchdowns.

Spil på NFL hos 888sport >>