NFL: Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals

25. november 2016

NFL: Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals

Cincinnati Bengals står overfor divisionsrivaeln Baltimore Ravens søndag aften på M&T Bank Stadium i Maryland. 

Bengals har tabt to kampe i træk, mens Ravens bliver nødt til at vinde den her kamp for at komme op på førstepladsen i AFC North igen. Sidst de to hold mødtes var i januar måned, hvor Bengals vandt 24-16. 

Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,53 15,00 2,80 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:4) X 2 (0:4) Bonus

1.91

1.91 2000 kr bonus
Bookmaker O 40.5 Point (inkl. overtid) U 40.5 Bonus
1,90 1,90 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Baltimore Ravens vandt to hjemmekampe før de skulle møde Dallas Cowboys på udebane i sidste uge, hvor de som bekendt tabte. Nu vender de hjem igen for at tage i mod Bengals på M&T Bank Stadium, hvor de har vundet tre ud af i alt fem opgør i denne sæson. 

Ravens har haft store problemer i mod divisionsrivalen Bengals, som de ikke har besejret siden 2013. Hvis de ikke snart begynder at slå dem, så kommer de ikke til at vinde divisionen, og det gør sig i den grad gældende i år. Heldigvis for Ravens blev både Giovani Bernard og A.J. Green skadet i sidste uge, og er derfor ikke med til dette match up. 

Baltimore tabte 27-17 til Cowboys, til trods for at tage føringen to gange i løbet af kampen mod ligaens måske bedste hold. Ravens formåede at spille sig til 10-10 ind mod tredje quarter, men herefter tillod de Dallas at score på deres næste fire drives, hvilket ødelagde Baltimores chancer for at vinde. Joe Flacco kastede for 269 yards og en touchdown, og var en af Ravens' bærende profiler i kampen. Ravens løb kun bolden 16 gange, og bliver nødt til at variere deres angreb noget mere i mod Bengals. 

Bengals' forhåbninger om play-offs ramte næsten bunden i sidste uge, da RB Giovani Bernard samt holdets helt store stjerne, WR A.J. Green, blev skadet. Ifølge medierne skulle der dog være gode nyheder omkring Green, da de efterfølgende lægetjek kunne konkludere at der kun var tale om en mindre forstrækning. Han er dog stadig ude i et par uger, og det har Bengals ikke råd så sent på sæsonen. Giovani Bernard fik dog ikke lige så gode nyheder, da han blev konstateret ude resten af sæsonen. 

Cincinnatis defense, der generelt set har været hullet som en schweizisk ost, spillede overraskende godt i mod Bills i sidste uge, hvor man tabte 16-12 på hjemmebane. Bills kom ind til kampen med flere skader i truppen end Bengals, men formåede at få 42 yards mere end Bengals, samt at begrænse deres turnovers. Andy Dalton spillede en skidt kamp, da han konverterede 24 ud af 43 kast for 207 yards. Han kastede en touchdown i kampen, men samtidig også to interceptions. Hill havde 62 yard mod Bills, og han kan forvente en hel masse overarbejde i denne uge i forbindelse med Bernards skade. 

Spilforslag til Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals

Det er mig lidt en gåde hvorfor netop den her kamp bliver vist på TV, men det er vel nok fordi det alt i alt er en vind eller forsvind kamp for begge hold. Baltimore skal bruge en sejr for at hænge fast i kapløbet mod Pittsburgh Steelers om førstepladsen i AFC North, mens Bengals er i stor knibe med en 3-6 record. 

Normalt kan de fleste skader dækkes ind på fornuftigt vis, men A.J. Green og Giovani Bernard rammer der hvor det gør mest ondt i forhold til dette match up mod Ravens. Baltimore har ligaens bedste rush defense, og det havde derfor været en kæmpe fordel at have endnu en solid running back i Bernard til at assistere Hill. 

Baltimore har et af ligaens dårligste angreb, men de burde dog kunne få skabt nogen ting i mod Bengals' elendige defense. Jeg forventer at både Steve Smith og Mike Wallace er aktive i Ravens passing game, og at Joe Flacco selvfølgelig kaster mindst to touchdowns, i hvad der bliver en Ravens sejr med et lille sjat handicap. 

SpilforslagBaltimore Ravens -4.5 odds 2.00 hos Nordicbet

Kampstart: 27/11 kl. 19:00 på TV3 Sport 1 / Viaplay