NFL: Carolina Panthers - New Orleans Saints

15. november 2016

NFL: Carolina Panthers - New Orleans Saints

Der venter os et af de bedre Thursday Night Football opgør, når divisionsrivalerne New Orleans Saints og Carolina Panthers støder sammen på Bank of America Stadium natten til fredag. 

Saints kommer ind til kampen efter et 25-23 nederlag til Broncos, mens Panthers blev besejret 20-17 af Chiefs i kampens sidste sekunder. De to mandskaber har mødt hinanden en gang tidligere i sæsonen, hvor Saints vandt 41-38 takket være en fantastisk Drew Brees der kastede for 465 yards. 

Carolina Panthers - New Orleans Saints odds

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1.62 12.00 2.65 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:3.5) X 2 (0:3.5) Bonus

2.03

1.81 2000 kr bonus
Bookmaker O 51.5 Point (inkl. overtid) U 51.5 Bonus
1,90 1,90 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Carolina Panthers smed en 17-points føring væk i 20-17 nederlaget til Chiefs sidste søndag. 

Panthers var i fuld kontrol over kampen ind mod fjerde quarter, men her var det Chiefs' tur til at vise tænder og det må man så sandelig sige de fik gjort. Cam Newton var ikke specielt skarp med 23 konverterede kast ud af 38 for en touchdown og en interception. 

Den 27-årige quarterback har en middelmådig sæson hvor han ind mod Week 11 står noteret for 1994 yards, 10 touchdowns og syv interceptions. Han har dog også løbet 636 yards for ti touchdowns. RB Jonathan Stewart gjorde ikke det store væsen ud af sig selv med sølle 39 yards. Stewart har ikke været effektiv i de sidste to kampe, og har nu 334 rushing yards i de seks kampe han har spillet i år. 

Det så ellers ud til at det var et Panthers mandskab der endelig havde fundet formen fra sidste år med to sejre i træk inden Chiefs kampen, men at smide en 17-0 føring væk til Chiefs er som en kæp i hjulet for et ellers godt rullende mandskab. Carolina scorer nu i gennemsnit 24.6 point pr. kamp, hvilket placere dem på en 12. plads i ligaen. 

Panthers' defense spillede fornuftigt i den første halvleg mod Chiefs, men i anden halvleg fik de problemer med at finde på et modsvar til at stoppe Chiefs' offense. Luke Kuechly fortsatte dog med at præstere for Panthers med otte tacklinger, hvorfor han nu er at finde på fjerdepladsen i NFL med 88 tacklinger. Carolina indkassere i gennemsnit 25.1 point pr. kamp, hvilket placere dem på en 23. plads overall. 

New Orleans Saints led et hjerteskærende 25-23 nederlag til Broncos sidste søndag, i hvad der endte med at blive en vild afslutning på kampen. Broncos blokerede Saints' ekstra point sent inde i kampen og returnede bolden for en defensiv two-point conversion med 1:28 tilbage af kampen. Det blokerede ekstra point kunne have givet Saints en 24-23 føring, men istedet blev det til en 25-23 føring for Broncos. 

Drew Brees konverterede 21 ud af 29 kast for 303 yards samt tre touchdowns, men han kastede dog også to interceptions. Overordnet set har Brees dog en fantastisk sæson, hvor han ind mod Week 11 står noteret for 2992 passing yards med hele 24 touchdowns. Brandon Cooks var effektiv i mod Broncos, hvor han skrabede 98 yards til sig på små tre catches. 

Til trods for nederlaget spillede Saints en imponerende kamp, og gav os underholdning fra start til slut. De viste gode takter i mod et solidt Broncos mandskab i en kamp de sagtens kunne have vundet. Ærgerligt nok for dem, så endte det dog katastrofalt. New Orleans scorer nu i gennemsnit 29.4 point pr. kamp, hvilket er godt for en anden plads i ligaen. 

Saints' defense var solidt i sidste uge, hvor de sackede Siemian seks gange, samt lavede to interceptions. Saints har dog overordnet set haft problemer med at forsvare modstanderens passing game, hvor de ind mod Week 11 i gennemsnit indkassere 29.2 point pr. kamp. Ligaens tredje dårligste statistik. 

Spilforslag til Carolina Panthers - New Orleans Saints

Det bliver uden tvivl et spændende Thursday Night Football opgør, når de to divisionsrivaler løber ind på banen. Det er også svært at vælge en vinder her, for mens jeg har lyst til at spille på et Panthers mandskab, der på papiret jo er godt, så har de bare slet ikke vist det i denne sæson, og jeg har simpelthen brændt nallerne for mange gange på dem nu i håbet om at de ville genfinde deres form fra den forgangen sæson. 

Jeg kigger derfor mere på udeholdet, der oven i købet er blevet gjort til en mindre underdog, som jeg ikke helt kan forstå. Panthers har ikke imponeret nogen i denne sæson og har mistet deres specielle drive som vi så sidste år, mens Panthers' defense har haft det uhyrligt svært i mod modstanderens passing game, eftersom de i gennemsnit tillader 272.6 passing yards pr. game. 

Panthers kommer til at møde en brandvarm Brees, som kastede for 465 yards og fire touchdowns sidst de to hold mødtes. Derudover erSaints' defense oven i købet blevet bedre henover de seneste par uger. Jeg tager med glæde Saints her. 

SpilforslagSaints +3 odds 2.35 hos Nordicbet.

Kampstart: 18/11 kl. 02:25 på TV3+ / Viaplay