NFL: Philadelphia Eagles - Green Bay Packers

26. november 2016

NFL: Philadelphia Eagles - Green Bay Packers

Green Bay Packers gæster Philadelphia Eagles på Lincoln Financial Field i Pennsylvania. Begge mandskaber har haft det svært på det seneste, og har store probler i forsvaret. 

Packers kommer ind til dette opgør med fire nederlag på stribe, mens Eagles har tabt tre ud af deres seneste fem kampe. 

Philadelphia Eagles - Green Bay Packers

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,53 15,00 2,82 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:4) X 2 (0:4) Bonus

1,91

1,91 2000 kr bonus
Bookmaker O 47.0 Point (inkl. overtid) U 47.0 Bonus
1,90 1,90 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Philadelphia Eagles har haft det svært på udebane i denne sæson, hvor de kun har vundet én kamp i seks forsøg. Den gode nyhed for Eagles er dog, at denne kamp bliver spillet på Lincoln Financial Field i Philadelphia, hvor Doug Pederson er ubesejret (4-0) i år. 

På hjemmebanen har The Boo Birds, Eagles' fans, ikke haft så meget at brokke sig over, da man har slået flere konkurrencedygtige hold, og man håber at kunne fortsætte stimen i mod et Packers mandskab der har spillet skidt. 

Eagles er nu på sidstepladsen i NFC East efter deres nederlag til Seattle, så forhåbningerne om play-offs ligger fjernt på nuværende tidspunkt. Eagles' defense har været fantastisk i år, da de i gennemsnit tillader 18.7 point pr. kamp, hvilket er den anden bedste statistik i NFL. 

Philadelphia tabte 26-15 i Seattle i søndags, men manglede flere nøglespillere til kampen, her i blandt Darren Sproles og Ryan Mathews. Carson Wentz kastede 218 yards for to touchdowns på 45 forsøg, mens han også kastede to interceptions. Det ser endvidere også ud til, at Wentz har fundet sin go-to-guy i TE Zach Ertz, der førte holdet an i targets med 11. 

Packers ligner ikke sig selv i år, og de synker for hver uge endnu dybere ned i det sorte hul de i forvejen har ligget i det meste af sæsonen. Faktisk synker de hurtigere end de selv lige tror, og ind mod Week 12 har holdet fire nederlag på stribe.

Packers' defense har været forfærdeligt i år, men det skyldes en håndfuld skader samt en nærmest talentløs secondary. Hvordan det skal løses er Mike McCarthys job, og det skal løses nu hvis deres sæson skal reddes. Heldigvis for Packers er Philadelphias receivere ikke blandt de farligste i NFL, og Eagles QB Carson Mentz døjer selv med nogle småfejl i hans kaste bevægelse. Til trods for at være på en 8. plads i passing yards, har Aaron Rodgers ikke lignet sig selv i år. Hans tal er dog misledende, for selvom de har taget et dyk i forhold til de forgangne år, så er de stadig bundsolide. 

Packers tabte 42-24 til Redskins i søndags, og deres forsvar var blot ét af deres mange problemer i den kamp. Rodgers kastede for 351 yards og tre TDs, men det var slet ikke nok. Jeg forventer en udrensning i Packers' coaching staff i nærmeste fremtid, da det de gør ikke ser ud til at virke. 

Spilforslag til Philadelphia Eagles - Green Bay Packers

Den burde ligge lige til højrebenet for hjemmeholdet Eagles, men samtidig er der en fornemmelse i kroppen der nager mig om en udesejr. Der er lang vej for dem hvis de skal med i playoffs i år, og den tanke må virkelig nage nogen af spillerne hos Philadelphia. Situationen er ikke lige så slem for Packers, der stadig kan nå det, men så skal de også vinde i dag. 

Packers har simpelthen et for godt hold til at tabte fire kampe i træk, så hvis de også taber i nat er der virkelig nogen i Packers lejren der står til at få kappet hovedet af. Jeg er derfor splittet, da jeg egentlig helst vil spille Packers med handicap, men alle statistikker taler for hjemmeholdet. 

Vi kigger derfor på pointene, som der er høj værdi i. Aaron Rodgers er stadig Aaron Rodgers, til trods for at have gået et niveau ned i år. Eagles har ligaens anden bedste defense, hvorfor linjen er under 50 point, men jeg tror ikke det stopper Packers i at score. Eagles er gode på hjemmebane, og selvom jeg synes den her kamp er åben, så er jeg sikker på en sjat point ligegyldigt hvem der bliver vinderen. 

SpilforslagOver 47.0 point odds 1.90 hos Nordicbet

Kampstart: 29/11 kl. 02:30 på TV3 Sport 1