NFL: Detroit Lions - Minnesota Vikings

22. november 2016

NFL: Detroit Lions - Minnesota Vikings

Minnesota Vikings kommer ind til denne kamp efter at have afsluttet deres elendige stime på fire nederlag, da de slog Arizona Cardinals sidste søndag. Detroit har vundet to kampe i træk efter de slog Jacksonville Jaguars på hjemmebane.

De to mandskaber mødtes tidligere på sæsonen i Minnesota, hvor Lions vandt 16-22 efter overtime. 

Detroit Lions - Minnesota Vikings

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,78 12,00 2,32 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:2.5) X 2 (0:2.5) Bonus

1.89

1.93 2000 kr bonus
Bookmaker O 43.0 Point (inkl. overtid) U 43.0 Bonus
1,90 1,90 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Detroit Lions har en 6-4 record ind mod Week 12, men de har ikke vundet nogen af deres kampe med mere end syv point i denne sæson. Derudover har de i alle deres 10 kampe været bagud i fjerde quarter. I deres syv points sejr over Jaguars var Lions bagud 19-16 i starten af fjerde quarter. TE Eric Ebron scorede faktisk Lions' eneste offensive touchdown til resultatet 23-16 før Matt Prater sparkede et field goal til slutresultatet 26-19. 

Quarterback Matthew Stafford konverterede 24 ud af 33 kast for 278 yards, men ingen touchdowns. Lions formåede ikke at få gang i deres running game, der fik skrabet sølle 14 yards sammen på 21 carries. Eric Ebron greb dog tre bolde for 70 yards mens running back Theo Riddick tilføjede 70 yards på otte catches. 

Ind mod Week 12 har Stafford 2651 passing yards, 18 touchdowns og fem interceptions med en 101.2 QB rating. Lions' offense er rangeret som ligaens 25. bedst med et gennemsnit på 331.7 yards pr. kamp. Detroits defense tillader dog 358.2 yards pr. kampe, hvilket placere dem på en 19. plads i total defense. 

Hvor stor var Minnesota Vikings' sejr over Arizona sidste søndag egentlig? Et nederlag havde placeret dem under Detroit i NFC North, så det siger næsten sig selv. Sejren over Cardinals pustede igen liv under forhåbningerne om play-offs. Efter Week 11 har Vikings nu en flot 4-1 record på hjemmebane. Det var dog ikke en overbevisende præstation fra deres angreb, der kun havde 217 total yards hvoraf 72 af dem var rushing yards. Deres defense og special teams var dog det afgørende. 

Xavier Rhodes interceptede Carson Palmer for et 100 yard pick six, og gav Vikings en 20-10 føring. Arizona scorede dog til 20-17 med 50 sekunder tilbage af 1. halvleg og gjorde kampen spændende igen. Minnesota Vikings åbnede dog anden halvleg med et 104-yard TD på deres kickoff return, og så var den kamp faktisk afgjort. 

Sam Bradford spillede en fin kontrollerende kamp hvor han konverterede 20 ud af 29 kast for 169 yards og en touchdown. Bradford har nu en completion procent på 69.8 og står noteret for 2191 passing yards, 12 touchdowns og to interceptions. Mens Vikings' defense er ligaens tredje bedste, så er deres offense ligaens dårligste. 

Spilforslag til Detroit Lions - Minnesota Vikings

Historisk set er Detroit Lions et stærkt mandskab når de spiller Thanksgiving football. Vikings' sande niveau blev afsløret af deres dårlige stime på fire nederlag, til trods for at tre af dem var på udebane. Minnesota er meget afhængige af deres forsvar og Lions har ikke haft de største problemer med at bevæge bolden på hjemmebane, så forvent heller ikke at de bliver stoppet denne gang. 

Vikings' offense har haft svært ved at skaffe point, og det bliver formentlig også tilfældet her. De har ikke haft det nemt, og slet ikke når man tager dem ud af deres nye stadion, hvor de på nuværende tidspunkt er 2-3 på udebane. Lions har været et meget mere solidt hold og jeg ville til hver en tid vælge Stafford over Bradford. Derudover er Lions det eneste hold der har besejret Vikings på deres hjemmebane i en pointfattig affære. Jeg synes kampen ligger meget til hjemmeholdets fordel, men i og med Lions har spillet ufatteligt tætte kampe, og været bagud i 4. quarter i alle 10 kampe i år, ser jeg bort fra handicap spillet og kigger mod pointene. 

Jeg forventer mig få point her. Lions' offense har ikke været produktivt i år, hvor de i de seneste fem kampe kun har formået at score over 20 point én gang, hvilket var i sidste uge mod Jaguars. Derudover står de dog fint i forsvaret, hvor de i samme periode har holdt modstanderen til 19 point eller mindre. Jeg er ikke bekymret for Vikings' offense mod Lions' defense, da Minnesota har ligaens dårligste offense. Derudover bliver det formentlig Lions offense mod Vikings defense der afgører om vi vinder her, og med Vikings' defense der er rangeret som ligaens tredje bedste, tror jeg der er gode muligheder for at drille Stafford og co. Vi spiller under 43.0 point til odds 1.90. 

SpilforslagUnder 43.0 point odds 1.90 hos Nordicbet.

Kampstart: 24/11 kl. 18:30 på TV3 Sport 1 / Viaplay