NFL: Houston Texans - Oakland Raiders

7. januar 2017

NFL: Houston Texans - Oakland Raiders

Houston Texans tørner sammen med Oakland Raiders i AFC Wildcard kampen denne søndag aften på NRG Stadium i Houston. 

Raiders har haft en god sæson, hvor de sluttede 12-4, mens Texans vandt tre ud af deres sidste fire kampe for at vinde AFC South divisionen med en 9-7 record. Sidst de to hold mødtes var i Week 11, hvor Oakland vandt 27-20.

Houston Texans - Oakland Raiders 

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,54 12,50 2,92 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:4) X 2 (0:4) Bonus

1.95

1,91 2000 kr bonus
Bookmaker O 37 Point (inkl. overtid) U 37 Bonus
1,95 1,89 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Houston Texans kommer ind til denne kamp med en god følelse i maven, når de står overfor et amputeret Raiders mandskab der er foruden QB Derek Carr. Raiders slog Texans tilbage i Week 11 i Mexico City, men her var det Derek Carr der flåede Texans' defense i småstykker med 295 yards og tre touchdowns. 

Tom Savage, der skulle have spillet til fordel for den bænkede Brock Osweiler, ser ud til at have pådraget sig en hjernerystelse i Texans' nederlag til Titans i sidste uge, og vil derfor ikke spille denne kamp. Det er derfor Brock Osweiler der er tilbage under center, og han får alle tiders mulighed for at betale lidt tilbage for alle de dårlige spil igennem sæsonen. 

Osweiler har ikke haft en god sæson. Han sluttede den regulære sæson af med 2957 yards, 15 touchdowns og 16 interceptions. Texans vil helt sikkert prøve at løbe bolden mest i den her kamp, da Osweiler er ustabil og Raiders har et svagt rush defense. Lamar Miller har været ude i de sidste to kampe på grund af en ankel skade, men burde være klar til dette opgør. Miller står noteret for 1073 rushing yards med fem touchdowns, og han kan se frem til en lang arbejdsdag denne lørdag aften. 

Texans' defense scorer 17.4 point pr. kamp, hvilket er den 29. bedste statistik i NFL. Texans' defense er det altafgørende i den her kamp. Hvis Texans' defense spiller godt, burde de have en god chance for at snuppe en sejr her eftersom Carr ikke er med for Raiders. Texans har gjort et godt stykke arbejde på den defensive side af bolden, hvor de i gennemsnit indkassere 20.5 point pr. kamp, hvilket er godt for en 11. plads i ligaen. 

Oakland Raiders går en smule frustrerede ind til denne kamp, efter holdets helt store profil, Derek Carr, udgik med en sæson afsluttende skade i Week 16. Raiders har derfor brug for, at de resterende spillere kan levere så god en præstation, der kan dække Carr's fantastiske klasse. Det bliver dog ikke nemt. For at det ikke skal være løgn, så blev Carr's stedfortræder, Matt McGloin, også skadet, og det ser derfor ud til at holdets tredjevalg, Connor Cook, kommer til at spille i den her kamp. 

Raiders har brug for en storslået kamp, hvis de skal slå Texans i dette matchup. Det er især Latavius Murray der skal steppe et niveau eller to op, hvis de vil gøre sig nogen forhåbninger om at vinde den her kamp. Murray har haft en ganske fornuftig sæson med 788 yards og 12 touchdowns. Raiders har dog også et es i ærmet i form af Jalen Richard, som også kan finde ud af at løbe bolden. Richard har 6.1 yards per. carry, og er et af Raiders' hemmelige våben i et Raiders running game der er rangeret som ligaens 6. bedste. 

Oaklands offense snitter 26 point pr. kamp, hvilket er godt for en tredje plads i NFL, men uden Carr bliver det svært at nå op på de point. Raiders defense håber på et svagt Texans offense, men mens Osweiler ikke virker som den største trussel, så kommer de også til at stå overfor Lamar Miller, der har haft en god sæson. De bliver også nødt til at holde øje med DeAndre Hopkins ligegyldigt hvem der spiller under center hos Texans. Oakland lukker i gennemsnit 24.1 point pr. kamp, hvilket er godt for en 20. plads i ligaen. 

Spilforslag til Houston Texans - Oakland Raiders

Opgøret mistede en smule af spændingen, da Carr blev skadet og dermed sluttede en fantastisk sæson af for hans vedkommende. For alle Raiders fans må det have været som at få en kniv i hjertet, da der er ingen tvivl om at han var holdets bindende led. 

Raiders er amputeret på den vigtigste plads, og alene af den grund tror jeg simpelthen ikke de kan vinde den her kamp i mod et stærkt Texans defense. Texans ejer ligaens andet bedste pass defense i NFL, og jeg kan ikke forestille mig McGloin eller Cook kan løse den opgave. Derudover bliver det heller ikke nemt for Murray. 

Texans har en fantastisk running back i Miller, og de vil helt sikkert også forsøge at holde kampen på jorden, hvorfor et spil på mange rushing yards til Miller også kunne have interesse. Derudover er jeg helt sikker på at Brock Osweiler griber muligheden for at bevise, at han er alle de mange penge værd. En ting som han helt afgjort ikke har bevist endnu. Det bliver dog Texans' defense der vinder kampen for dem i sidste ende, og jeg tror der er sikre penge at hente i Texans med lidt handicap. 

SpilforslagHouston Texan sejr -4 odds 1.95 hos Nordicbet

Kampstart: 7/1 kl. 22:35 på TV3+