NFL: Kansas City Chiefs - Oakland Raiders

7. december 2016

NFL: Kansas City Chiefs - Oakland Raiders

Oakland Raiders rejser til Kansas City med en sejrsstime på seks kampe, og de håber på at kunne gøre det til syv i træk når de natten til fredag tørner sammen med Chiefs på Arrowhead Stadium. 

Oakland sidder på førstepladsen i AFC West, men et nederlag til Kansas City ville få dem ned på andenpladsen. Chiefs har kun tabt en kamp på hjemmebane i år, så de vil forsøge at fortsætte deres momentum foran deres fans. 

Kansas City Chiefs - Oakland Raiders

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,61 12.00 2,70 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:3.5) X 2 (0:3.5) Bonus

1,90

1,90 2000 kr bonus
Bookmaker O 46.0 Point (inkl. overtid) U 46.0 Bonus
1,94 1,86 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Kansas City Chiefs er uden tvivl det hold med succes som tiltrækker mindst opmærksomhed i ligaen. De har kun tabt en kamp på Arrowhead Stadium og de vil selvfølgelig prøve at fastholde den stime i mod Oakland Raiders. 

Chiefs er ikke et hold der er spækket med stjerner på samtlige positioner, men de har dog nogen eksplosive playmakere der spiller fantastisk sammen, hvilket har været nøglen til succes i denne sæson. Dee Ford og Eric Berry er stjernerne på den defensive side af bolden for Kansas City, og det er også dem der har skabt flest turnovers i hele NFL. 

Tyreek Hill har vist sig at være et utroligt stærkt kort i receiver-korpset, men samtidig også som kick returner. Chiefs gør det godt uge for uge, men det har dog ikke været nok til at overraske folk. Jeg er heller ikke i tvivl om, at der er nogen der måske ikke er helt velvidende om at Chiefs faktisk er 9-3 i denne sæson, og det er fordi de i høj grad spiller nogen meget lige kampe, der igennem sæsonen har tørnet ud flest gange ud til Chiefs' fordel. 

Et eksempel på det var i sidste uge mod Atlanta Falcons på udebane, hvor man slog Matt Ryans hold med det tætteste margin - nemlig 29-28. Travis Kelce havde en fantastisk kamp for Kansas City, hvor han greb otte bolde for 140 yards og dermed stod for halvdelen af Alex Smith's samlede produktion igennem luften den aften. Eric Berrys two-point conversion via interception sent i fjerde quarter var lige akkurat nok til at slå Falcons. Berry leverede også et 37-yard touchdown på en interception i andet quarter, og man må i den grad sige han er en fantastisk playmaker. 

Der har været meget snak om Oakland Raiders spillerne i år, her i blandt Michael Crabtree, Amari, Kahlil Mack og Latavius Murray, men det der måske er blevet snakket mest om, er den evige diskussion om Derek Carr og MVP-titlen. Carr har været en fantastisk leder for Raiders' offense i år, hvor han ind mod Week 14 står noteret for 3375 yards, hvilket placere ham på en flot fjerde plads i ligaen. 

Al den snak om Raiders' offense har dog skygget Oaklands defense, men en der især har fået opmærksomhed over de seneste par kampe er Kahlil Mack. Mack har tredje flest sacks i ligaen og har leveret flere store spil henover sæsonen. Statistisk set, så er kun 49ers og Browns bedre til at opgive yards end Raiders, men det er på grund af at de fleste hold kender til Raiders' speed i forsvaret, og derfor kaster bolden hurtigt og ofte. 

Oakland så ud til at grave sig ned i et dybt hul mod Buffalo i sidste uge, men på en eller anden måde leverede de endnu en gang et flot comeback, og gav dermed Bills deres sjette nederlag i sæsonen. Latavius Murray præsterede også godt i Raiders' ground game, hvor han løb 82 yards på 20 carries, der blandt andet resulterede i to touchdowns. 

Spilforslag til Kansas City Chiefs - Oakland Raiders

Det er et af de bedre TNF opgør vi har i vente her, når to af topholdene fra AFC støder sammen. Begge hold har desperat brug for en sejr for at komme et skridt tættere på divisionstitlen. 

Vejret ser ud til at være omkring -5 til -10 grader når kampen starter, og det er en kæmpe stor fordel for hjemmeholdet Chiefs. Oakland er ikke vant til at spille i sådan et vejr. Derudover skal det nævnes, at Arrowhead er et svært sted at vinde, og denne gang tror jeg ikke Oakland kan hive endnu en overraskelse frem og vende kampen, hvis de skulle komme bagud i mod slutningen. 

Chiefs vandt forholdsvist nemt over Raiders tidligere på sæsonen, og har nu vundet over dem fire gange i træk. Carr er 1-4 i mod Chiefs hvor han har kastet fem interceptions og seks touchdowns. Det er den modstander Carr har kastet felst interceptions i mod. Oakland Raiders har det svært i mod Chiefs, og den tildens tror jeg fortsætter her. Oakland kommer ikke til at styrer kampen på samme måde, og jeg tror ikke vi skal forvente de sætter mange point på tavlen. Vi går med en hjemmesejr her. 

SpilforslagKansas City Chiefs -3.5 odds 2.16 hos Nordicbet

Kampstart: 9/12 kl. 02:30 på TV3+