NFL: Miami Dolphins - New England Patriots

29. december 2016

NFL: Miami Dolphins - New England Patriots

Søndag aften tørner Miami Dolphins sammen med New England Patriots, i hvad der bliver en sand klassiker i AFC East. Patriots kommer ind til kampen efter en nem 41-3 kamp mod Jets, mens Dolphins formåede at slå Bills 34-31 i overtime i sidste uge. 

Patriots slog Miami 31-24 tilbage i Week 2, men der var Tom Brady og Matt Moore ikke med. 

Miami Dolphins - New England Patriots

Bookmaker 1 X  2 Bonus
4,65 18,00 1,24 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (9.5:0) X 2 (9.5:0) Bonus

1.94

1,88 2000 kr bonus
Bookmaker O 44.5 Point (inkl. overtid) U 44.5 Bonus
1,86 1,94 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Miami Dolphins formåede lige akkurat at gøre arbejdet færdigt, da de i sidste uge slog Bills 34-31 i overtime, hvilket blev til deres anden sejr uden Ryan Tannehill. 

Matt Moore var solid og kastede for 233 yards, to touchdowns og en enkelt interception. Den 32-årige quarterback har været imponerende i sine to kampe som Ryans stedfortræder, og har sammenlagt kastet for 516 yards, seks touchdowns og to interceptions. 

Den helt store helt for Miami er dog Jay Ajayi, som løb 206 yards for en touchdown. Ajayi har været passiv i de seneste par kampe, men trådte virkelig i karakter i sidste uge da der var brug for ham, og han ledte sit hold til succes. Han har nu løbet for 1213 rushing yards, otte touchdowns og løber i gennemsnit 5 yards pr. carry. Ajayi bliver nok nødt til at hive endnu en imponerende præstation frem af ærmet hvis Dolphins skal gøre sig nogen forhåbninger om at vinde mod Patriots. 

Jarvis Landry havde ikke en stor kamp mod Bills, men så var det godt at DeVante Parker steppede op med fire catches for 85 yards. Parker er nu holdets anden bedste receiver, kun overgået af Landry med 699 receiving yards. Dolphins har nu vundet ni ud af deres seneste ti kampe, og har fået deres første play-off plads siden 2008. Miami scorer 23.3 point i gennemsnit pr. kamp, hvilket er 16. bedst i ligaen. 

Dolphins' defense spillede ikke godt i sejren, hvor de tillod 329 passing yards og 128 rushing yards. Miami har haft svært ved at stoppe modstanderens løb igennem hele sæsonen, og det skal der laves om på, da de kommer til at stå overfor en LaGarrette Blount, der løb 128 yards i mod dem i Week 2. 

New England Patriots viste sig fra deres bedste side af, da de i sidste uge dominerede sig vej til en 41-3 sejr over Jets. Tom Brady var igen solid med sine 214 yards for tre touchdowns og nul interceptions. Brady er igang med endnu en fantastisk sæson, hvor han ind mod den sidste kamp i sæsonen står noteret for 3278 passing yards og en svimlende 25:2 TD til Interception ratio. 

Julian Edelman førte an blandt alle receivere i mod Jets, da han fik fem catches for 89 yards. Edelman har spillet godt igennem hele sæsonen, og har vist sig at være Patriots' go-to-guy efter Gronkowski blev skadet. Han har nu 955 receiving yards indtil videre. LaGarrette Blount fandt endzone to gange i mod Jets, og har nu 17 touchdowns i denne sæson, hvilket er det højeste af en running back i år. 

Med sejren over Jets sikrede Patriots sig deres first round bye i AFC, og de bliver nødt til at blive anset som en af favoritterne til at gå i Super Bowl. Ind mod Week 17 scorer New England 27.1 point pr. kamp, hvilket er den tredje bedste statistik i NFL. 

Patriots' defense var fantastisk i mod Jets, og tillod kun 239 total yards, mens de begrænsede Jets til kun at konvertere på ét ud af deres 11 third downs. I mine øjne er Patriots' defense et af de mest undervurderede, men sandheden er at de har lukket ned for samtlige løbestærke hold i år. Statistisk set er New England's defense ligaens bedste med sølle 15.7 indkasserede point pr. kamp. 

Spilforslag til Miami Dolphins - New England Patriots

Bookmakerne har favoriseret Patriots med 9.5 i handicap, hvilket i sig selv er højt i mod et Dolphins mandskab der har vundet ni ud af de seneste 10 opgør, men i og med Patriots formåede at slå Dolphins med Jimmy Garoppolo som dirigent, da Tannehill ikke var skadet, kan jeg ikke se hvordan Dolphins skulle undgå at tabe med mindre end 10 point, når det er Matt Moore i mod Tom Brady. 

Jovist, Matt Moore har gjort et udmærket stykke arbejde indtil videre, men han kommer til at stå overfor ligaens bedste defense. Jay Ajayi har været fantastisk, men han har det med at præstere godt i små perioder, og det var sidste kamp et godt eksempel på. Efter et par sløve kampe løb han 206 yards, men det bliver ikke lige så nemt for ham i mod Patriots. 

Patriots har stadig noget at spille for, da de kæmper om første seedet, og derfor bliver der ikke sparet på nogen af spillerne. Da Belichick blev spurgt om han sparede nogen spillere på det seneste pressemøde rynkede han på panden over spørgsmålet, og jeg tror derfor fuldt ud på Patriots. 

SpilforslagNew England Patriots -9.5 odds 1.90 hos Nordicbet

Kampstart: 1/1 kl. 19:00 på TV3+