NFL: Minnesota Vikings - Dallas Cowboys

1. december 2016

NFL: Minnesota Vikings - Dallas Cowboys

Dallas Cowboys rejser til Minnesota i håbet om at fortsætte deres dominerende spil, når de natten til fredag tørner sammen med Vikings på U.S. Bank Stadium. 

Dallas har ikke tabt en kamp siden nederlaget til Giants i Week 1, mens Vikings har tabt de seneste fem ud af seks kampe. 

Minnesota Vikings - Dallas Cowboys

Bookmaker 1 X  2 Bonus
2,50 1,56 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (3.5:0) X 2 (3.5:0) Bonus

1,95

1,76 2000 kr bonus
Bookmaker O 44.0 Point (inkl. overtid) U 44.0 Bonus
1,90 1,90 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Minnesota Vikings har ikke haft det sjovt den sidste halvanden måned i ligaen. Det er blot blevet til én sejr i de seneste seks kampe og den sejr kom i mod et Arizona Cardinals mandskab med lige så store problemer. 

Vikings' offense er rangeret som ligaens dårligste målt på total yards pr. kamp, og det skyldes blandt andet et svagt running game og manglende kvalitet i receiver-korpset. Stefon Diggs er holdets førende receiver med 747 yards og det er til trods for at have været ude i to kampe, her i blandt 16-13 nederlaget til Detroit på Thanksgiving. 

Nederlaget til Lions viser Vikings' problemer som de har døjet med på det seneste. Manglende eksplosivitet i angrebet. Sammenlagt blev det til sølle 82 rushing yards mens Sam Bradford faktisk var effektiv med 31 konverterede kast ud af 37 for 224 yards og en afgørende interception, der uden tvivl kostede dem sejren i den kamp. 

Vikings' defense spiller dog stadig godt, og det beviste de igen i mod Lions. De begrænsede Stafford og co. til 308 total yards, og man kan kun håbe at Vikings ser det som en lille sejr, så de har lidt selvtillid ind mod denne kamp mod Cowboys, der uden tvivl bliver holdets allerstørste opgave indtil videre i den her sæson. 

Dallas ligner et hold der er på en speciel mission og har været det lige siden starten af sæsonen. Ezekiel Elliott har taget ligaen med storm, og det ligner ikke han stopper før han snupper alle rookie rekorder. Det går ham da også godt, eftersom han ind mod Week 13 er den running back med aller flest yards. En stor del af æren skal dog gives Cowboys' fantastiske O-line, der konstant giver Elliott noget at arbejde med. 

Dak Prescott har snuppet Romo's plads, og han er nu kaptajnen for det her Dallas mandskab, der statistisk set er ligaens femte bedste målt på total yards. Prescott og Elliot er den bedste quarterback-running back kombination i år, og fremtiden ser meget lovende ud for dem. 

Drengene fra Dallas tilbragte noget af deres Thanksgiving sammen, da de inden den helt store middag skulle på arbejde. Det blev til endnu en succesfuld dag på kontoret, da de slog Washington Redskins 31-26. De slog divisionsrivalen hvor Elliott blandt andet løb 97 yards for to touchdowns. Prescott kastede 195 yards, men det er dog intet til sammenligning med Kirk Cousins, der kastede hele 449 yards. Dallas bliver nødt til at forbedre deres secondary, men i denne uge møder de Sam Bradford og ligaens dårligste offense, så mon ikke de overlever en uge mere med deres secondary. 

Spilforslag til Minnesota Vikings - Dallas Cowboys

Begge hold spillede på Thanksgiving Day, og har derfor haft en god sjat tid til at forberede sig til denne kamp. Minnesotas defense har forbedret sig, men jeg kan simpelthen ikke se hvordan de skulle kunne stoppe et brandvarmt Dallas offense ledet af Elliott og Prescott. Vikings kunne ikke møde et mere hot mandskab, og jeg er faktisk overrasket over at linjen er sat så lavt. Cowboys burde kunne vinde den her kamp med mere end tre point - også selvom det er på Vikings' nye stadion hvor de faktisk kun har tabt én kamp. 

Cowboys har uge efter uge vist at de er the shit, og det gør de igen i Week 13. Vi spiller på ligaens hotteste hold, og det gør vi med -3.5 i handicap til svimlende odds 2.02. 

SpilforslagDallas Cowboys -3.5 odds 2.02 hos Nordicbet

Kampstart: 2/12 kl. 02:30 på TV3+