NFL: New England Patriots - Cincinnati Bengals

16. oktober 2016

NFL: New England Patriots - Cincinnati Bengals

New England Patriots vil forsøge at hente deres anden sejr med Tom Brady under center, når Cincinnati Bengals kommer en tur forbi Gillette Stadium søndag aften. 

New England tabte sæsonens første kamp i Week 4 til Buffalo, men Brady kom tilbage fra sin karantæne i Week 5 hvor man bankede Cleveland Browns 33-13 sidste weekend. Bengals har tabt tre ud af deres sidste fire kampe - senest et 28-14 nederlag til Dallas Cowboys.

New England Patriots - Cincinnati Bengals odds

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1.27 17.50 4.30 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0-8.5) X 2 (0-8.5) Bonus

1.91

1.91 2000 kr bonus
Bookmaker O 47.0 Point (inkl. overtid) U 47.0 Bonus
1,87 1,93 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Det kan meget vel være, at Tom Brady spillede hans første kamp i denne sæson, men han var i midseason form i Week 5, da han slagtede Browns. Den 39-årige quarterback konverterede 28 ud af 40 kast for 406 yards for tre touchdowns og ingen interceptions.

Han konverterede fire ud af fem kast på holdets første drive, og der gik ikke længe før Martellus Bennett scorede den første touchdown i kampen. At Tom Brady er tilbage under center er dårligt nyt for Bengals. På søndag spiller han for første gang på hjemmebane i denne sæson, så forvent en Tom Brady der er fired up.

At Brady har været ude et par kampe har fået Patriots til at satse lidt mere på løbespillet, og det har givet pote. Holdet er rangeret som ligaens fjerde bedste med 128 rushing yards pr. game. Legarrette Blount er holdets top RB med 389 yards og fem touchdowns.

Derudover har Patriots' defense også spillet op til forventning i år, hvor de på nuværende tidspunkt tillader 14.8 point i snit, hvilket placere dem som det fjerde bedste defense ind mod Week 6. 

Cincinnati Bengals' præstation i mod Cowboys var endnu værre end resultatet ellers lige giver udtryk for. Ind mod 4. quarter var holdet bagud 28-0, men de formåede dog at score nogen meningsløse touchdowns der blot pyntede lidt på resultatet. Til trods for at man løb 96 yards i kampen har det ikke set specielt godt ud for løbespilet i år, hvor Giovani Bernard i gennemsnit løber 3.5 yards pr. carry, mens Jeremy Hill løber 3.8 pr. carry. Det højeste antal point Bengals har scoret i en kamp i år, er 23. 

Problemet i Cincinnati er, at man ikke kan finde en løsning når holdets stjerne receiver A.J. Green bliver holdt i skak. I Bengals' to wins i år har Green 22 receptions for 353 yards og to touchdowns. I Bengals' tre nederlag har han 14 receptions for 165 yards og nul TDs, hvilket tegner et meget katastrofalt billede af hvor vigtig en spiller han er. 

Spilforslag til New England Patriots - Cincinnati Bengals

Cincinnatis to sejre er kommet i mod hold der til sammen har en 2-8 record, mens deres tre nederlag er kommet til hold man kan forvente i play-offs i år (Pittsburgh, Denver og Dallas). Til sidstnævnte liste kan man også tilføje New England Patriots. 

Bengals offense fungere når A.J. Green får plads til at gøre hans arbejde, men det ser ud til at de fleste hold har luret, at angrebets effektivitet svækkes markant ved at holde ham i kort snor. Det er noget skidt for Bengals, for Bill Belichick har aldrig haft det svært ved at eliminere modstander holdets største trussel, og det må man sige Green er. 

Cincinnati bliver nødt til at få nogen af deres andre profiler i gang, hvis de vil gøre sig nogen forhåbninger om at spille op i mod Patriots, og det tror jeg bare ikke sker. Patriots er simpelthen for gode på alle områder, og Tom Brady går amok til lyden af egne fans i ryggen for første gang i denne sæson.

Bengals har store problemer, og det er Belichick en mester i at udnytte. Patriots er blevet gjort til kæmpe favoritter i dette opgør, men jeg tror alligevel de dækker deres store handicap. 

Spilforslag: New England Patriots -8.5 til odds 1.91 odds Nordicbet. 

Kampstart: 16/10 kl. 19:00 på TV3 Sport 1