NFL: New England Patriots - Seattle Seahawks

10. november 2016

NFL: New England Patriots - Seattle Seahawks

New England Patriots er værter for Seattle Seahawks til det måske bedste Sunday Night Football matchup vi har fået indtil videre i denne sæson. 

Seahawks vandt en neglebidende 31-25 kamp over Bills i mandags, mens Patriots nød en bye week efter at have slået Buffalo 41-25 i Week 8. De to hold mødte sidst hinanden i Superbowl 2015, hvor Patriots som bekendt vandt 28-24. 

New England Patriots - Seattle Seahawks odds

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,35 15.00 3.75 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:7) X 2 (0:7) Bonus

1.89

1.93 2000 kr bonus
Bookmaker O 49.0 Point (inkl. overtid) U 49.0 Bonus
1,90 1,90 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

New England Patriots har vundet fire kampe i streg siden Tom Brady kom tilbage fra karantæne, og senest blev det til en 41-25 sejr over Buffalo Bills, der ironisk nok er de eneste der har formået at slå dem i denne sæson. Det var dog inden Bradys karantæne var overstået. 

Nu hvor vi snakker om Brady, så lad os da lige blive der lidt. Den 39-årige quarterback var igen fantastisk i kampen mod Bills, hvor han kastede 315 yards, fire touchdowns og ingen interceptions. Den erfarne quarterback har overordnet set været fantastisk i de fire kampe han har spillet, hvor han sammenlagt står noteret for 1319 yards, 12 touchdowns og ingen interceptions. 

Rob Gronkowski havde også en god kamp i mod Bills, hvor han stod for 109 yards på fem catches, og han er nu holdets førende target med 484 receiving yards og tre touchdowns. Den nytilkomne receiver Chris Hogan havde sin anden bedste kamp i sæsonen, da han fik 91 yards og han er i gang med en solid sæson. New England Patriots scorer i gennemsnit 27.1 point pr. kamp, hvilket er det femte bedste i ligaen. 

Patriots' defense tillod Bills at løbe for 167 rushing yards i deres sejr, men de tillod dem dog ikke nogen passing touchdowns og begrænsede Tyrod Taylor til 209 yards, hvilket er en forbedring. Patriots tradede LB Jamie Collins til Browns for et draft pick i sidste uge, hvilket har vækket lidt følelser i omklæderen hos Patriots. Collins og Patriots kunne på ingen måde enes om en forlængelse af kontrakten, hvor begge parter så denne løsning som den bedste. Patriots indkassere i gennemsnit 16.5 point pr. kamp, hvilket er tredje bedst i ligaen. 

Efter at have tabt 25-20 til Saints i Week 8 kom Russel Wilson og co. godt tilbage med en 31-25 sejr over Bills i mandags. Russell Wilson konverterede 20 ud af 26 kast for 282 yards, to touchdowns og ingen interceptions. Den 27-årige quarterback har været helt 100 procent pga. nogen irriterende skader, men så meget bedre ud i mandags, og står nu noteret for 1812 yards men kun med fem touchdowns. Han har dog begrænset sine turnovers, eftersom han kun har kastet to interceptions i år. 

Jimmy Graham var fantastisk i sejren, da han havde otte catches for 103 yards og to touchdowns. Den 29-årige tight end har en god sæson med +100 yards i tre kampe i år, og er kun overgået af Doug Baldwin på receiving yards i Seattle lejren. 

Seahawks har dog ikke formået at vække liv i deres running game i denne sæson eftersom Thomas Rawls har været ude siden Week 2. De løb sammenlagt sølle 33 yards i mod Bills, og RB Christine Michael får i gennemsnit kun 14 carries pr. kamp. Seahawks scorer i gennemsnit 20.2 point pr. kamp, hvilket er det 9. dårligste i ligaen. 

Seattles defense var ikke så skarpt mod Bills som det plejer at være. De opgav 162 rushing yards og 289 yards i luften. Seahawks fik dog sat fem sacks ind på Taylor, hvor Cliff Avril fik 1.5 af dem, og han er nu ligaens anden bedste i NFL målt på sacks. Overordnet set har Seahawks' defense dog været fantastisk, og de indkassere i gennemsnit 16.8 point pr. kamp, hvilket er det tredje bedste i ligaen. 

Spilforslag til New England Patriots - Seattle Seahawks 

Den seneste TV kamp på søndag er mellem New England Patriots og Seattle Seahawks. Det er helt klart en kamp jeg kan anbefale at holde sig vågen til. Det er der vidst ikke nogen tvivl om at jeg gør. 

New England Patriots håber at RB Dion Lewis bliver klar til sin første kamp i denne sæson, efter at have været ude med en knæskade. Seahawks har en sjat skader på den defensive side af bolden, og det er her vores spil bliver spændende. 

Seahawks opgav en hel masse yards til Bills - ja, Rex Ryan's Bills. Der er ingen tvivl om, at det kommer Patriots til at udnytte en hel masse. Der har været meget snak om Kim Chancellor skulle nå at blive klar til denne kamp, men det virker ikke helt besluttet endnu. Hvis ikke, så er det et kæmpe boost til vores spil. Patriots' defense har også været godt, men deres forsvar er rangeret som ligaens 18. bedste pass defense, og det burde en klasse quarterback som Russell Wilson kunne udnytte, når man har våben som Baldwin og Graham. 

Jeg kan ikke lide at snuppe et af holdene her, eftersom hjemmeholdet er blevet favoriseret med intet mindre end 7 point. Det er ret meget når modstanderen er Seahawks, og selvom vi har spillet på Patriots med handicap de seneste fire runder, så hopper vi fra vognen mens den er god, og kigger på pointene. De to hold har fine offenses, mens deres defenses har visse huller som de to holds angreb burde have kvalitet nok til at udnytte. Vi tror på en masse point. 

SpilforslagOver 49.0 til odds 1,91 hos Nordicbet.

Kampstart: 14/10 kl. 02:30 på TV3+  / Viaplay