NFL: New York Jets - Indianapolis Colts

5. december 2016

NFL: New York Jets - Indianapolis Colts

New York Jets tager natten til tirsdag i mod Indianapolis Colts på Metlife Stadium, i hvad der bliver en spændende battle i AFC. 

Colts kommer ind til kampen efter et 28-7 nederlag til Steelers, mens Jets tabte 22-17 på hjemmebane i mod Patriots i sidste uge. De to mandskaber har allerede mødt hinanden en gang i sæsonen, hvor Jets vandt 20-7 i I Indianapolis. 

New York Jets - Indianapolis Colts

Bookmaker 1 X  2 Bonus
2,20 10.00 1,92 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (2:0) X 2 (2:0) Bonus

1,90

1,90 2000 kr bonus
Bookmaker O 49.0 Point (inkl. overtid) U 49.0 Bonus
1,90 1,90 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

New York Jets leverede endnu en gang en god indsats, men det var simpelthen bare ikke nok, da de smed en føring væk i fjerde quarter til Patriots og dermed tabte 22-17, hvilket i øvrigt var deres tredje nederlag i træk. 

Jets QB Ryan Fitzpatrick spillede godt, hvor han konverterede 22 ud af 32 kast for 269 yards, to touchdowns og ingen interceptions. Den erfarne quarterback var god i sidste uge, men overordnet set har han været forfærdelig i år, hvor han ind mod denne kamp har 2252 passing yards, 10 touchdowns og 13 interceptions. 

Quincy Enunwa havde en fantastisk kamp, hvor han havde fem catches for 109 yards og en touchdown. Hans bedste kamp til dato. Enunwa har været et af lyspunkterne hos Jets i år, hvor han nu står for 643 receiving yards, og kun er overgået af Brandon Marshall i truppen. RB Matt Forte kunne ikke få sit løb igang i sidste uge, da han kun løb for små 27 yards på 13 carries. Forte burde dog skabe momentum i mod Colts der ikke har været specielt gode i mod løbet i år. 

Jets er allerede ude af play-offs billedet til trods for at de selv havde høje forventninger til deres sæson i år. I gennemsnit scorer de 17.8 point pr. kamp, hvilket placere dem på en 28. plads i ligaen. Jets' defense spillede godt i mod Patriots, men de kunne ikke stoppe Tom Brady i fjerde quarter. Jets' defense indkassere i gennemsnit 24.2 point pr. kamp, hvilket er godt for en 21. plads i ligaen. 

Indianapolis' defense kunne ikke holde styr på Pittsburgh Steelers i sidste uge, og det kan man sagtens forstå. Fraværet af Andrew Luck var heller ikke specielt godt for angrebet, der satte sølle 7 point på tavlen i et 28-7 nederlag. Backup quarterback Scott Tolzien fik muligheden fra start, men der gik ikke længe før det så håbløst ud. Han sluttede aftenen af med en touchdown og to interceptions. 

Der er dog en god nyhed til alle Colts fans, da Andrew Luck meldes klar igen til denne kamp. Luck har haft en solid sæson med 2827 passing yards, 19 touchdowns og 8 interceptions i de 10 kampe han har spillet. Colts prøvede at få gang i deres løbespil i mod Steelers men det var ingen succes, hvor Gore kun fik 28 yards. Den erfarne running back har generelt set haft det svært med kun 670 rushing yards i 11 kampe. Colts kan stadigvæk nå play-offs i AFC South, da de kun er en kamp bag Texans, men de bliver højst sandsynligt nok nødt til at vinde fire ud af deres sidste fem kampe. Colts' offense scorer i gennemsnit 24.5 point pr. kamp, hvilket er den 12. bedste statistik i NFL. 

Indianapolis' defense havde store problemer med at stoppe Antonio Browns og Le'Veon Bell i nederlaget, hvor de opgav 369 total yards til Steelers. Forsvaret kan dog ikke klandres for nederlaget, da angrebet alligevel kun formåede at score syv point. Colts' defense har været et problem hele sæsonen igennem, hvor de i gennemsnit indkassere 27.4 point pr. kamp. 

Spilforslag til New York Jets - Indianapolis Colts

Det er ikke to Super Bowl kandidater der tørner sammen i nat, men når det så er sagt kan det muligvis gå hen og blive et af rundens mest spændende opgør. På papiret ser det meget lige ud, men da Andrew Luck er tilbage på grønsværen, bliver jeg nok nødt til at gå med til en Colts sejr her. 

Jets har store problemer med at forsvare sig i mod modstanderens passing game, og hvis der er noget Colts er dygtige til, så er det at udnytte modstanderens secondary. Andrew Luck er tilbage, og det ville virkelig undre mig hvis de ikke formåede at sætte en god sjat point på tavlen her. 

Colts' defense har ikke været blandt ligaens bedste i år, men til denne kamp er jeg ikke bekymret, da Jets' offense i gennemsnit kun har scoret 15 point i de seneste tre kampe. Fitzpatrick har kun kastet 10 touchdowns i ti kampe, og det burde være så svagt et offense at selv Colts kan være med her. Colts' stærke passing game bliver dog det afgørende, når Colts vinder kampen med mere end 2 point. 

SpilforslagIndianapolis Colts -2.5 odds 2.00 hos Nordicbet

Kampstart: 6/12 kl. 02:30 på TV3+