NFL: Oakland Raiders - Carolina Panthers

26. november 2016

NFL: Oakland Raiders - Carolina Panthers

Oakland Raiders håber på at vinde deres femte kamp i træk, når Carolina Panthers besøger O.co Coliseum I Californien søndag aften. 

Raiders har vundet deres sidste fire kampe over Jacksonville, Tampa Bay, Denver og Houston, mens Panthers har vundet tre ud af deres sidste fire kampe. Sidst blev det til en 23-20 sejr over New Orleans torsdag nat. 

Oakland Raiders - Carolina Panthers

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,61 15,00 2,58 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:3) X 2 (0:4) Bonus

1.83

2.00 2000 kr bonus
Bookmaker O 49.5 Point (inkl. overtid) U 49.5 Bonus
1,90 1,90 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Oakland Raiders har nu vundet fire kampe i streg, men det var tæt på at gå galt i sidste uge mod Houston Texans, da de var bagud med fem minutter tilbage af klokken. Istedet gik David Carr, FB Jamize Olawale, RB Latavius Murray og receiver Amaeri Cooper et niveau op og sørgede for en 27-20 sejr. Carr kastede sin første interception i 170 forsøg, men sluttede alligevel aftenen af med 21 konverterede kast ud af 31 mulige for 295 yards og tre touchdowns. Han kastede en 75-yarder til Olawale der udlignede kampen 20-20, mens Cooper stod for kampens sidste scoring.

Oakland Raiders er i mine øjne et af de bedste hold i ligaen på nuværende tidspunkt, og man må sige de har overrasket en del af os med Derek Carr under center. Ind mod denne kamp har de vundet otte ud af ti kampe, hvilket har resulteret i en førsteplads i AFC West - foran respektive hold som Kansas City Chiefs og Denver Broncos. Oaklands er rangeret som ligaens 9. bedste rushing offense, 4. bedste passing offense og scorer i gennemsnit 27 point pr. kamp. Deres defense er dog ligaens 29. bedste. og man må derfor sige at Panthers har alle tiders chance for at få et resultat med hjem herfra.

Carolinas' linebacker Luke Kuechly var ikke med til træning i mandags efter han pådrog sig en hjernerystelse i torsdagens sejr over Saints. Kuechly tog del i et voldsomt sammenstød og blev kørt væk mens tårerne trillede ned af kinderne. Det var tydeligt at se at han lever og ånder for football, og man er godt nok en hård negl hvis man ikke selv blev rørt af de billeder. 

Det er slået fast at han ikke er med i denne uge, da der simpelthen ikke er tid nok til at blive klar. LB A.J. Klein, der også har døjet med en hjernerystelse, vendte dog tilbage til træning i mandags, men det er dog stadig for tidligt at sige om Rivera melder ham klar til kampen. LB Shaq Thompson, der missede to kampe med en knæ skade for igen at spille sidste torsdag, kan se frem til en masse spilletid i denne kamp ved siden af David Mayo. 

Spilforslag til Oakland Raiders - Carolina Panthers

Det her bliver helt klart en af de fedeste kampe i Week 12, og jeg tror ikke vi bliver snydt for underholdning her. Der lugter både af point, men måske også vi kommer til at se en lille overraskelse fra gæsternes side af. 

Uden Kuechly burde det blive nemmere for Raiders at skrabe point til sig. Carr bliver i visse tilfælde omtalt som en MVP kandidat med 2800 passing yards og 20 touchdowns, og det bliver derfor et spændende matchup når han står overfor sidste års MVP, Cam Newton. Den forsvarende MVP mod en potentiel MVP - kunne det blive bedre?

Nu hvor snakker om Cam Newton, så har han ændret sig drastisk. Han kastede fem interceptions i de første tre kampe i år, men i de sidste seks kampe har han kun kastet én interception. Hvad sker der lige for det?  Jeg kan godt lide det her Panthers mandskab der har vundet de seneste tre ud af fire kampe, og man begynder at kunne tyde lidt af den form de havde sidste år, da de gik 15-1 i den regulære sæson. Panthers er to kampe væk fra førstepladsen i NFC South, hvor Falcons fører med en 6-4 record, men intet er slut nu - overhoved. 

Kuechly er ude af billedet her, men de var sidst i aktion forrige torsdag, mens Oakland spillede natten til tirsdag. Panthers har haft en halv uges længere forberedelsestid til den her kamp, og det drager de fordel af. En lille og smal sejr til underdoggen, der helt sikkert skal prøves til odds 2.45. 

SpilforslagCarolina Panthers (lige på) odds 2.45 hos Nordicbet

Kampstart: 27/11 kl. 22:25 på TV3 +