NFL Optakt & Spilforslag: New England Patriots - Pittsburgh Steelers

10. september 2015

NFL Optakt & Spilforslag: New England Patriots - Pittsburgh Steelers

Vi er få timer fra åbningskampen mellem New England Patriots og Pittsburgh Steelers, der finder sted på Gillette Stadium i Foxborough. De forsvarende Super Bowl mestre er vært for de forsvarende AFC North mestre, i hvad der forventes at blive en pointrig kamp.

Kampstart: 02:30
TV: TV3+
Lokation:
Gillette Stadium, Foxborough, MA

De forskellige training camps er ovre, trupperne er fastgjort og spillerollerne er blevet uddelt. Det er for alvor blevet tid til meningsfuldt fodbold, og det bliver Patriots der står for at indlede det, når de i nat tager i mod de forsvarende mestre fra AFC North. Af alle hold i ligaen, er det nok Patriots der løber afsted med titlen som det mest omtalende hold i medierne, hvilket hænger meget sammen med deres deflategate sag. Det ser endelig ud som om der er kommet en ende på sagen, og udfaldet står klart – Tom Brady får lov til at stå i spidsen for sit hold fra start af.

Der er problemer i begge lejre op til nattens opgør, der blot gør det sværere at forudsige udfaldet af denne kamp. Hos Patriots er man lykkelige efter at starting QB Tom Brady har fået ophævet sin 4-kamps karantæne, men han kommer ind til denne kamp uden nogen preseason kampe, og kampen i nat mod Steelers bliver derfor hans første i længere tid. Derudover er starting WR Brandom LaFell sat på PUP listen, og han vil derfor ikke være til rådighed i de første 6 uger, mens Julian Edelman har døjet med en ankelskade som har holdt ham ude af det meste af preseason. Som om det ikke var nok, så er running back LeGarrette Blount ude eftersom han blev arresteret for at være i besiddelse af stoffet marijuana i sidste sæson. Derudover mistede Patriots begge cornerbacks, og det er i sådanne situationer at coach Belichik elsker at spille tight coverage i defense. Som en ekstra overraskelse valgte WR Reggie Wayne også at indstille karrieren i sidste øjeblik, og New Englands femte WR er derfor på nuværende tidspunkt et kæmpe spørgsmålstegn.

Patriots kommer helt sikkert til at mærke fraværet af de ovenstående spillere, og man kan derfor kun forvente, at Brady kommer til at benytte sig ekstra meget af TE Rob Gronkowski, der kommer ind til denne sæson efter at have spillet sin andenbedste sæson i karrieren, hvor han greb 82 bolde for 1.124 yards og 12 touchdowns. Tom Brady lavede i alt 130 plaays med ham i sidste runde, og man kan sagtens forvente at Tom Bradys mest favorable target får omkring 13 bolde denne torsdag aften i Foxborough. Rob Gronkowski er uden tvivl en favorit til at score sæsonens første touchdown, og hvis du er enig i det, så kan du spille ham som første målscorer til odds 6.00 hos Danske Spil.

Situationen i Patriots er nogenlunde ustabil, men situationen hos dagens modstander, Pittsburgh Steelers, er meget værre. Det er på begge sider af bolden, at Steelers halter. I deres offense er Maurkice Pouncey ude med et brækket ben, mens WR Martavis Bryant er ude i fire uger. Le’Veon Bell er også ude i to uger. Pouncey og Bell er to ud af de fire vigtigste i Steelers offense, og deres fravær kommer til at kunne mærkes. Det er slemt i offense, men det er endnu slemmere i deres defense. Steelers draftede tre rookies sidste år til deres secondary defense, og ingen af dem stiller op i aften. De er alle blevet skrottet, mens deres safety Shamarko Thomas, som er hentet ind i erstatning for legenden Troy Polamalu, forventes at sidde på bænken grundet dårligt spil.

Situationen er altså kritisk både i offense og defense, og med et forfærdeligt defense, skal holdet mindst score 30 point i dag for at have en chance mod Patriots, hvilket måske godt kunne ske, da Patriots’ defense også er svækket i dag. Tom Brady og Ben Roethlisberger er begge to nogen stærke arme, og de kommer muligvis begge to til at koste for over 300 yards, så forvent en kamp der går over 52.5 point, som du kan spilles til odds 1.90 hos Danske Spil.

Spilforslag på New England Patriots - Pittsburgh Steelers 

Dagens spilforslag ligger dog i en kampvinder, eftersom jeg tror hjemmeholdet Patriots simpelthen besidder mere kvalitet og stiller noget stærkere op end Pittsburgh gør. Hele sagen omkring deflategate situationen har skabt ar i både klubben og hele ligaen, men samtidig tror jeg det ligger som en kæmpe motivationsfaktor på spillernes, og især Bradys skuldre. Patriots har en fantastisk franchise, og deres mentalitet er helt fantastisk, og den skriger af ’It’s us against the world’. New England Patriots er uden tvivl en stærk kandidat til at ende i Super Bowl igen i år, og nattens kamp hjælper dem godt på vej med en sejr på mere end 7 point, som vi spiller til odds 2.01 hos Betsafe. Derudover fornemmer jeg, at Brady rammer en god dag, og jeg tror ikke New Englands starting quarterback kaster en interception i dag. Det skete blot 9 gange i hele den forgangne sæson, og jeg tror Brady fortsætter den gode statistik, som du kan spille til odds 2.00 hos Danske Spil.

Spilforslag: 

Tom Brady kaster ikke interception i kampen - odds 2.00 l Danske Spil
New England Patriots sejr (-7 AH) - odds 2.01 l Betsafe
Rob Gronkowski scorer kampens første TD - odds 6.00 l Danske Spil

Der er en helt masse andre spilmuligheder at vælge imellem på åbningskampen i NFL inde hos Danske Spil, så hop da endelig ind og tag et kig på udvalget. Vi ser frem til en god og forhåbentlig succesfuld åbningskamp i Foxborough. Let’s win!