NFL: Washington Redskins - New York Giants

30. december 2016

NFL: Washington Redskins - New York Giants

[readmore id="851">

New York Giants rejser til Washington for at mødes med divisionsrivalen Redskins, i hvad der bliver et af rundens mest spændende opgør. Giants kommer ind til dette opgør efter et 24-19 nederlag til Eagles, mens Redskins bankede Bears 41-21. 

Sidst de to hold mødtes var i Week 3, hvor Washington slog Giants 29-27 i New York. Eli Manning kastede ét touchdown og to interceptions, mens Kirk Cousins kastede to touchdowns og nul interceptions. 

Washington Redskins - New York Giants

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,35 14,50 3,70 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:7) X 2 (0:7) Bonus

1.86

1,87 2000 kr bonus
Bookmaker O 45 Point (inkl. overtid) U 45 Bonus
1,88 1,92 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Washington Redskins kom hurtigt foran 14-0 og kiggede sig aldrig tilbage igen, da de slog Bears 41-21 i sidste uge, og dermed holdte liv i deres play-offs forhåbninger. 

Kirk Cousins var solid og kastede 270 yards for en touchdown og nul interceptions. Den 28-årige quarterback har en solid sæson, hvor han er på andenpladsen i flest passing yards i NFL med 4630 yards, kun overgået af Saints' Drew Brees. 

Imod Bears fik han god hjælp af WR DeSean Jackson, der havde fem catches for 114 yards. Jackson er igang med endnu en effektiv sæson, hvor han ind mod Week 17 står noteret for 971 yards og fire touchdowns. Derudover gjorde Washington stor skade for Bears i deres løbesoil, hvor de sammenlagt løb 208 yards. Mack Brown førte an med 82 yards af otte carries. 

Redskins står i en vind eller forsvind situation. Kun en sejr kan give dem en chance for at snuppe et Wild Card. Hvis Packers vinder over Detroit Lions kan Redskins dermed snige sig ind i slutspillet. Washington scorer i gennemsnit 25.7 point pr. kamp, hvilket er godt for en 9. plads i NFL. 

Redskins' defense tillod 458 yards i sidste uge, hvilket er over deres gennemsnit på 380. De greb dog fem interceptions. Josh Norman var fantastisk i den kamp, hvor han stod for to af dem. Redskins defense har overordnet set ikke været specielt godt, og indkassere i gennemsnit 24.3 point pr. kamp. 

New York Giants spillede ikke særligt imponerende i deres 24-19 nederlag til Eagles, men når alt kommer til alt har de stadig sikret sig en plads i playoffs, for første gang i fem år, da Buccaneers slog Saints. Eli Manning viste ikke sin bedste side frem, da han konverterede 38 ud af 63 kast for 346 yards, for en touchdown og tre interceptions. Overordnet set har den erfarne quarterback ikke spillet lige så godt som de forgangne to år. 

Odell Beckham Jr. var fantastisk i kampen, og havde 11 catches for 150 yards. Tredjeårs receiveren har gang i endnu en produktiv sæson, hvor han nu står noteret for 1323 receiving yards med ti touchdowns, og kunne faktisk slå sin personlige rekord for en sæson hvis han får over 128 receiving yards i den her kamp. Giants formåede at få noget succes i deres løbespil med 114 rushing yards, men overordnet set har de ikke haft så meget held på jorden, hvor de lige nu er rangeret som ligaens 4. dårligste running game. 

Giants kommer nok ikke til at spille specielt meget med nøglespillere som Eli Manning og Odell Beckham, da den her kamp er helt meningsløs for dem med hensyn til play-offs billedet. Det er trods alt stadig et divisionsopgør. 

Spilforslag til Washington Redskins - New York Giants

Bookmakerne Det bliver uden tvivl et spændende opgør, ligemeget om Giants kommer til at spare nøglespillere som Beckham og Manning. Når det så er sagt, så har Giants intet at spille for, da de får det femte seed ligegyldigt hvad der kommer til at ske i Week 17. 

Det her er et must win game for Redskins, og mon ikke de overmatcher Redskins på både angreb og defense. Redskins vandt det omvendte opgør på Giants' hjemmebane i New York, og Giants har stadig svært ved at forsvare mod modstanderens passing game, hvor de i gennemsnit tillader 251 yards, så jeg forventer at Cousins og ligaens anden stærkeste angreb kan rive det her Giants defense ad. Vi går med Redskins og handicappet.

SpilforslagWashington Redskins -7.5 odds 2.03 hos Nordicbet

Kampstart: 1/1 kl. 22:25 på TV3+