NordicBet: Van der Vaart bliver assistkongen af Superligaen

10. august 2016

NordicBet: Van der Vaart bliver assistkongen af Superligaen

Hos NordicBet hilser man Rafael van der Vaart velkommen med en spådom om, at den hollandske verdensstjerne bliver assistkonge i Superligaen.

Efter længere tids spekulationer fik FC Midtjylland og Rafael van der Vaart i dag papir på hinanden. Nu venter fans på tværs af Superligaen i spænding på at se, om Hollænderen med det overdådige CV har mere gas i tanken efter en lang og turbulent karriere.

Transferen får da også en blandet modtagelse. Flere eksperter og FCM-fans har givet udtryk for skepsis og utilfredshed på diverse sociale medier. Hos NordicBet deler man dog ikke pessimismen. Spådommen lyder, at den hollandske superstjerne leverer mellem 7 og 9 assists, hvilket ville have gjort ham til delt assistkonge i sidste års Superliga.

”Rafael van der Vaart har haft svært ved at finde formen i de seneste år, men vi er overbeviste om, at han bliver en succes i FC Midtjylland. Den danske liga har et niveau, hvor en spiller med så store tekniske kvaliteter bør kunne trives. Også selvom han ikke er i topform”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Han har et gudsbenådet venstreben, og FCM vil formentlig fordele dødboldspligterne mellem ham og Jakob Poulsen. Med det udgangspunkt kan vi sagtens se ham levere både mål og assists på et FCM-hold, der er vant til at styre kampene.”

Baseret på NordicBets odds er forventningen, at Rafael van der Vaart foruden sine assists scorer 4 til 6 mål og starter 19 til 26 kampe.

Hvor mange assists leverer Rafael van der Vaart i indeværende Superliga-sæson?

0-3: odds 4.20 hos NordicBet

4-6: odds 3.10 hos NordicBet

7-9: odds 2.85 hos NordicBet

10+: odds 4.00 hos NordicBet

Hvor mange kampe kommer Rafael van der Vaart til at spille fra start i indeværende Superliga-sæson?

0-10: odds 5.00 hos NordicBet

11-18: odds 3.50 hos NordicBet

19-26: odds 2.65 hos NordicBet

27+: odds 3.20 hos NordicBet

Hvor mange mål scorer Rafael van der Vaart i indeværende Superliga-sæson?

0-3: odds 3.70 hos NordicBet

4-6: odds 2.50 hos NordicBet

7-9: odds 3.00 hos NordicBet

10+: odds 6.00 hos NordicBet

Fuldfører Rafael van der Vaart sin to-årige kontrakt med FC Midtjylland?

JA: odds 1.50 hos NordicBet

NEJ: odds 2.40 hos NordicBet

Foto: FC Midtjylland