Nu starter NBA Playoffs: Se odds på favoritterne her

13. april 2018

Nu starter NBA Playoffs: Se odds på favoritterne her

Det kom ned til den sidste nat af den regulære sæson, men nu kender vi endelig alle 16 NBA playoff hold, såvel som hvem og hvor de skal spille. Se odds, spilforslag samt Live stream for NBA Playoffs 17/18 her.

Den regulære sæson er officielt ovre, men det gør ikke noget i denne sportsgren, da det sjove først skal til at starte. Måneder med god basketball står overfor os, og allerede i første runde bliver vi forkælet med spændende matchups.

Spil på NBA hos LeoVegas >>

Selvom vi alle har glædet os til slutspillet, så har den regulære sæson alligevel budt på god underholdning, og givet os nogen idéer til hvem der er favoritter til at gå hele vejen. Sæsonen har været stærkt plaget af skader, men der har har bestemt også været positive takter at spotte. Toronto Raptors' brandvarme angreb har været et af de største overraskelser i år, Rockets ligner faktisk et hold der kan vinde titlen i år, og en fjerde finaleserie mellem Cavaliers og Warriors i træk virker ikke helt umuligt.

Læs mere om vores forudsigelser til NBA 2018 Playoffs  i optakten forneden, og find de bedste odds på slutspillet!

Overblik over NHL 2017/2018 Playoffs

Eastern Conference
Toronto Raptors vs. Washington Wizards
Cleveland Cavaliers vs. Indiana Pacers
Philadelphia 76ers vs. Miami Heat
Boston Celtics vs. Milwaukee Bucks
Western Conference
Houston Rockets vs. Minnesota Timberwolves
Oklahoma City Thunder vs. Utah Jazz
Portland Trail Blazers vs. New Orleans Pelicans
Golden State Warriors vs. San Antonio Spurs

 

Spil på NBA hos LeoVegas >>

 

NBA Playoffs Odds: Spil på vinderen af NBA 2017/18

Du finder LeoVegas' marked på NBA 2017/2018 slutspillet i nedenstående tabel.

Vinderodds NBA 2017/2018
Golden State Warriors 2.25
Houston Rockets 2.55
Cleveland Cavaliers 8.00
Toronto Raptors 10.00
Philadelphia 76ers 26.00
Oklahoma City Thunder 41.00
Portland Trail Blazers 41.00
Utah Jazz 41.00
Boston Celtics 67.00
San Antonio Spurs 71.00
Indiana Pacers 101.00
Miami Heat 101.00
Milwaukee Bucks 101.00
Minnesota Timberwolves 101.00
Washington Wizards 101.00
New Orleans Pelicans 151.00
Spil på NBA hos LeoVegas >>

 

 

Golden State Warriors favoritter til at generobre O'Brien Trophy

Kevin Durant i aktion for USA mod Tyrkiet (foto: shutterstock.com)

Golden State er atter igen favoritter til at vinde hele skidtet, og det kan man ikke sætte spørgsmålstegn til. De har vundet trofæet to gange de seneste tre år, og besidder ufattelig meget kvalitet i truppen. Tirsdag nat så det dog ikke specielt lovende ud for Warriors' Playoff chancer, da holdet tabte med 40 point til Utah Jazz.

Jovist var det en ligegyldig kamp for Golden State, men i og med både Kevin Durant, Clay Thompson og Draymond Green var at finde på banen, er det et ufatteligt pinligt resultat. Warriors blev kørt ud af bygningen og røg på røv og albuer igennem hele kampen. Den eneste gode nyhed er, at holdet ikke møder Utah Jazz i den første runde af Playoffs, og stod det til dem, så ville de formentlig være glade hvis de ikke stødte på dem resten af sæsonen.

Golden State Warriors møder San Antonio Spurs i første runde

I første runde møder Warriors dog en overkommelig modstander i San Antonio Spurs. Der er ingen nemme modstandere i West, men Golden State har nu alligevel været heldige i deres lodtrækning, da de potentielt først kan støde på Houston Rockets i Conference Finals. Sidste år var holdet overlegent og gik igennem hele slutspillet med en 16-1 record. Tiderne er dog skiftet, og man sidder slet ikke tilbage med den følelse, at de kan gøre det igen.

En af grundene til det er, at Stephen Curry er skadet. Der går mindst en uge før han er at finde på holdkortet igen, og det vil altså sige, at Golden State skal klare første runde uden deres stjernespiller. Han forventes dog klar til anden runde, men det er ikke ham der er problemet. Selv før Curry blev skadet kunne man se en anspændt stemning blandt spillerne. Når det så er sagt, er Golden State et af de mest professionelle hold i ligaen, og de ved godt hvornår der skal strammes op. De er simpelthen for smarte og for dygtige til at fjolle rundt i slutspillet.

Spil på Golden State Warriors hos LeoVegas >>

 

Kan Lebron James og Cavaliers frarøve Warriors titlen igen?

NBA-superstjernen, LeBron James, dunker for Cavs (foto: shutterstock.com)

Lebron James har været til at finde i alle NBA finaler siden han startede med at spille basketball i Miami tilbage i 2010, og det er en bedrift i sig selv. Den 33-årige small-forward er igen at finde i slutspillet, men det er med et langt værre hold end de foregående år. For første gang siden 2008 indtræder Lebron James med et hold, som fjerde seed.

Der er dog gode udsigter for at vi får en ny finale med Lebron. Det skyldes især Kyrie Irvings skade, der sluttede hans sæson. Toronto Raptors står selvfølgelig stadig i forvejen for King James, men over en serie af syv kampe kan selv et brandvarmt Raptors angreb ikke holde Lebron væk.

Cleveland Cavaliers og Lebron overfor Indiana Pacers i den første runde.

Den første udfordring på vejen for Lebron og co. er Indiana Pacers, og det er en modstander som James er bekendt med. De sidste fire ud af fem gange Pacers har været til at finde i slutspillet, er det Lebron James der har eskorteret holdet ud (2012, 2013, 2014, 2017). Det er defor en mand med ekspertise i at håndtere Indiana Pacers, og det kan hurtigt få alarmklokkerne til at ringe hos Indiana.

Det kan dog være James' gode statistik i mod Pacers i slutspillet når en ende i år. Selvom Pacers traditionelt set har haft det svært i mod James, har de alligevel formået at slå hans mandskab hele tre gange i denne sæson. Fire ud af fem gange hvis du inkluderer pre-season. Selv foruden Myles Turner formåede Pacers at slå Cleveland med 17 point tilbage i november. De har fundet en taktik i mod mesterholdet fra 2016, og det lader til at Cleveland har svært ved at svare igen.

Clevelands sæson har været en rutschebanetur, som både er gået op og ned hele sæsonen igennem. Hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at nå finalen i år, skal deres spil stabilisere sig en hel del mere. De afsluttede dog sæsonen i en stærk form, hvilket giver et billede af, at holdet godt er klar over at det er nu det gælder.

Spil på Cleveland Cavaliers hos LeoVegas >>

 

Toronto Raptors som smal outsider til titlten

De endte på toppen af the Eastern Conference, holdets coach er en stærk kandidat til Coach of the Year trofæet, en håndfuld All-Stars, et forholdsvist ungt og talentfuldt hold. Der er bestemt god grund til at kigge Raptors' vej, når man snakker om potentielle mestre til NBA 2017/2018 sæsonen. Det eneste spørgsmål der reelt set efterlader os på bar bund er: Er de gode nok til at vinde trofæet i år?

Det er svært at sige, men vi kommer til at blive meget klogere når først slutspillet fløjtes i gang. En af grundene til, at spørgsmålet er svært at besvare, er fordi Lebron James florerer i samme conference. Raptors ved godt, at det bliver svært at slå King James i en serie af syv kampe. James sidder tykt på the Eastern conference, som han har vundet de sidste syv sæsoner i træk. Det var også Lebron, som sendte Raptors hjem fra deres seneste to eventyr i slutspillet.

Raptors har værktøjerne til at overraske

Når det så er sagt, så har Toronto igennem hele sæsonen vist os de kvaliteter, som det kræves af et mesterhold. Holdet har forbedret sig markant på begge sider af bolden, og deres personlige fejl er blevet reduceret. Det forbedrede spil afspejlede sig også klart i den regulære sæson, hvor holdet formåede at hive 59 sejre hjem.

Der er ingen tvivl om, at holdet kommer til at gøre det godt på deres hjemmebane i Air Canada Centre. Der er en fantastisk stemning, og når man samtidig går ind til slutspillet som værende det bedste hjemmehold i ligaen, burde stemningen på Air Canada Centre være euforisk.

Holdets store stjerne, DeRozan, har løftet sit spil til nye højder og udviklet sig til at være en endnu mere uforudsigelig offensiv trussel. Dertil har Toronto en rotation der er langt dybere og besidder mere kvalitet end tidligere. Det er to nye og stærke faktorer, der kan være afgørende i en eventuel Conference Final i mod Cleveland og Lebron James.

Raptors har bestemt et hold, der fortjener at spille i finalen, men problemet ligger i vejen dertil. Timing er også en faktor i sport for hvor mange gange blev et velspillende Knicks eller Heat ikke stoppet af Michael Jordan i tidernes morgen? De seneste to gange de blev slået ud af slutspillet var nemlig til Lebron, og det er ikke noget holdet som sådan bare lige glemmer.

Spil på Toronto Raptors hos LeoVegas >>