Scandic og Sportingbet bliver til bwin

29. november 2016

Ny bookmaker åbnet - bwin er landet (igen)

I dag har vi fået endnu en tilføjelse til det danske spillemarked, efter bwin slog dørene op til deres danske udgave af deres hjemmeside. Og vi kan allerede anbefale at tage et kig forbi!

[readmore id="1762">

[bbutton type="large" bookmaker="unibet" link="https://sports.bwin.dk/da/sports?wm=4529393&zoneId=1758964">Få 1000 kr. bonus ved bwin[/bbutton]

I dag har de danske spillere kunnet byde velkommen til den internationalt anerkendte bookmaker bwin, der er tilbage i Danmark efter at de trak sig ud inden spillemarkedets liberalisering. 

Nu er de dog altså tilbage, og har allerede overtaget kunderne hos Sportingbet samt Scandic Bookmakers, så hvis du har haft en konto ved en af dem - så er du faktisk allerede oprettet som kunde hos bwin, der har fået overflyttet samtlige kunder fra de to bookmakere.

bwin byder blandt andet på op til 200 markeder på udvalgte ligaer samt en velkomstbonus på 100 % op til 1000 kroner, som jo i hvert fald er et udmærket argument for at tjekke bookmakeren ud.

Du kan læse en fuld anmeldelse via linket i toppen af artiklen, men kig da allerede forbi hos bwin nu, og lad os vide, hvad du synes om den nye spiller på det danske bettingmarked!