Dronningens Nytårstale Odds

31. december 2019

Spilforslag: Hvad siger Dronningen i Nytårstalen i 2019?

Vi er klar med spilforslag til odds på Dronningens Nytårstale d. 31. december 2019. Vores spilforslag til Dronningens Nytårstale er fundet hos Danske Spils Oddset, hvor der allerede nu er masser af odds på mere eller mindre realistiske ord i Hendes Majestæts tale til nationen nytårsaften.

Spil på Nytårstalen hos Oddset*

Bemærk at nedenstående spilforslag til Dronningens Nytårstale er tiltænkt som "god lir", og ikke nødvendigvis er noget, som vi har store forventninger til Dronningen rent faktisk ender med at sige. Selve nytårstalen er dog altid en tand mere underholdende at lytte med på, hvis man lige har en skilling på ét eller flere ord i talen, som Dronningen potentielt ender ud med at sige. Vores spilforslag skal altså ses som "underholdning" frem for som "god værdi". Om du spiller med, eller finder nogle helt andre Dronningens Nytårstale odds at spille på, er selvfølgelig helt op til dig.

Dronningen taler om klimaet

Klimaet har været en af de varmeste kartofler i dansk - og international - politik i 2019, og der er i vores optik gode chancer for, at Dronningen benytter sin nytårstale i år til at tale med om klimaet.

I år 2003 var året kun to dage gammel, da en lille pige blev født i Sverige. Hendes forældre døbte hende Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg, og de havde nok ikke i deres vildeste fantasier forestillet sig, at deres lille pige en dag skulle blive verdenskendt for at snakke om vind og vejr. Men det er hun. Greta Thunberg er i dag måske verdens mest kendte "klimanavn". Hun blev kåret til Årets Person af Time Magazine i 2019, og har sågar været nomineret til Nobels Fredspris. Vælger Dronningen at indlemme den unge svenske klimaforkæmper i sin nytårstale, kan man score sig et flot odds 40.00 på Greta Thunberg.

Generelt har Dronningen dog ikke for vane at tale om specifikke personer, medmindre de er i direkte relation til hende selv som en del af Kongehuset, og det er bestemt også mere tænkeligt, at hun blot nævner ordet "klimaet". Hos Oddset er "Klimaet" til odds 1.30 en af de største favoritter overhovedet. "Klima" kan spilles til odds 3.00, og ordet "Klimaforandringer" giver odds 2.50.

Blandt klima-relaterede ord, som giver rigtigt smæk for skillingen, er også "Klimatosser" til odds 50.00 og "Klimastrejke" til odds 100.00.

Bliver vi i samme boldgade omkring klimaet, kan det også tænkes at Dronningen nævner "Nedbørsrekord" til odds 10.00. Efteråret i år var nemlig det vådeste nogensinde i Danmark siden målingerne begyndte i 1874, og det tilskrives med stor sikkerhed også klimaforandringerne.

Dronningen taler om EM i fodbold

Nu har Dronningen ikke for vane at tale om fodbold i sin nytårstale til danskerne, men i 2020 lægger Europamesterskabet i fodbold vejen forbi Danmark for første gang i historien. Det gør det bestemt langt mere tænkeligt, at Dronningen beslutter sig for at nævne "Landsholdet" eller "Fodboldlandsholdet" til odds 10.00 eller "Herrelandsholdet" til odds 15.00.

Nævner Dronningen blot ordene "EM i fodbold i Danmark" er der odds 40.00 at hente, og skulle Hendes Majestæt beslutte sig for at anvende landsholdet slogan "En del af noget større" er der odds 100.00.

Bliver vi i sportens verden, er det også værd at huske på, at 2020 også et et år for sommer OL, og skulle ordene "OL i Japan" fremgå i nytårstalen er der odds 40.00 på dét.

Se flere odds på Dronningens Nytårstale her, eller spring direkte til bookmakeren Oddset og se alle opdaterede odds og ord på markedet for Dronningens Nytårstale i 2019.

Spil på Nytårstalen hos Oddset*