Odds på Hobro giver spillerne kassen

11. juni 2015

Odds på Hobro giver spillerne kassen

Hobro har gjort ondt på OB, Brøndby og ikke mindst FCK. Men ikke alt er skidt, Hobro har vundet manges hjerter, og spillerne er ikke bange for de høje odds Hobros deltidsspillere giver mod proferne. 

 

En af weekendens helt store gevinster blev snuppet af Alexander Brix Mølgaard, som havde fundet 6 kampe på Oddset online. Det største odds på 13.50 var på Quincy Antipas som første målscorer i kampen mod FCK. Men også Brøndbys nederlag til Club Brügge og en ude sejr til Dinomo Minsk over CFR Cluj var rigtig godt spottet. Med en indsats på 100 kr. kan Alexnader nu glæde sig over 50.225 kr. ind på kontoen. 

På Oddset kan ens konto indstilles til automatisk at udbetale store gevinster, og pengene er derfor sikkert allerede nu på vej til banken. Stort tillykke, vi er mange der misunder dig :-)

 

 


 

Daniel Pradsgaard havde også et godt øje til Hobro, og havde kombineret en nordjysk sejr med en FCM sejr over SønderjyskE. Det er frisk spillet med 500 kr. på sådan en kupon. :-D

 

 


 

Muhmad Shikhkilo ramte 3 superliga kampe og en kamp fra 1. division, og det er i sig selv MEGET imponerende. Bortset fra FC Midtjylland var det spil mod favoritterne som sendte 8.292 kr. til Muhmad. Kuponen er spillet for 30 kr. :-)

 

 


 

Igen er det FC Midtjylland, som blev kombineret med en Hobro sejr, men alligevel må Rasmus Olesen være rigtig glad for OB og Daniel Høegh, som i overtiden sikrede uafgjort og dermed fik den flotte kupon i hus.

 

 

 


 

Den sidste kupon vi har fundet er fra Peter Espenhein, som også havde X'et og en fræk Hobro sejr.

 

 

 

Super lækkert med de her gevinster, og det beviser bare igen, at skal der penge tilbage på Superligaen er det overrakselser der skal jagtes. Stort tillykke til de fem, som vi har vist her, og til alle de andre som har lavet en god skilling på Hobro.

Næste kamp for Hobro er mandag den 18. August hjemme mod FC Norsjælland. Der er odds 2.95 på en Hobro sejr, og FC Nordsjælland kan dermed bliver tredje hold i streg fra Sjælland der får ørene i maskinen hos Superligaens nr. 1 HOBRO!

 

Se alle odds på Superligaen her (direkte link, åbner i ny fane)