Odds på nedrykkere 

11. juni 2015

Odds på nedrykkere 

De store ligaer nærmer sig afslutningen, og for nogen hold betyder det desværre nedrykning til en lavere række. 

 

Det spidser til i de store europæiske ligaer, hvor mesterskabet og de europæiske pladser skal fordeles. Der er dog også nogen pladser, som alle hold for alt i verden vil undgå.

Der er selvfølgelig tale om nedrykningspladserne, men hvilke hold er i fare? 

Premier League

I verdens bedste liga er der som altid mange om buddet, og denne sæson er ingen undtagelse. 

De to oprykkere, Burnley og QPR, ligger i bunden af ligaen og det ser efterhånden sort ud for de to klubber. Holdene har henholdsvis 4 og 5 point op til Leicester på den rigtige side af stregen, og har samtidig spillet en kamp mere. 

Unibet anser da også de to hold, som værende sikre nedrykkere til odds 1.05 (QPR) og odds 1.10 (Burnley).

Den sidste nedrykningsplads er dog mere åben, og her er der især tre hold om buddet. Den største favorit er Sunderland, som har haft en frygtelig sæson. Holdet har dog kun et enkelt point op til Hull og Leicester over stregen, og odds 1.50 virker derfor en smule lavt. 

Hull og formstærke Leicester er også i spil til pladsen, og en nedrykning til en af dem belønnes med odds 3.20 (Hull) og 6.50 (Leicester).

 

Premier League nedrykker odds: 

QPR - Odds 1.05
Burnley -
Odds 1.10
Sunderland -
Odds 1.50
Hull -
Odds 3.20
Leicester -
Odds 6.50 
Aston Villa -
Odds 9.00
Newcastle -
Odds 17.00
West Bromwich -
Odds 151.00

 

Primera Division

I Spanien har oprykkerne fra Cordoba så godt som sikret sig en tur ned i den næstbedste række, men der er fortsat spænding om de sidste to pladser. 

Det ser dog meget sort ud for Granada, der har seks point op til redning. Du får da også kun odds 1.15 på en nedrykning til klubben. 

Den sidste plads er dog helt åben, hvor især Deportivo La Coruna, Almeria og Eibar er i spil. Den tidligere storklub, Deportivo, er Unibets favorit til odds 2.15, mens en nedrykning til Almeria belønnes med odds 2.75. 

Det skal dog med i ligningen at Eibar, der også i nedrykningsfare, er truet på økonomien og risikerer tvangsnedrykning, og dermed kan snuppe den ene plads. 

Primera Division nedrykker odds:

Granada - Odds 1.15
Deportivo La Coruna -
Odds 2.15
Almeria -
Odds 2.75
Eibar -
Odds 4.00
Elche -
Odds 5.00
Levante -
Odds 5.00

Bundesliga

Mens en eller flere nedrykkere er så som fundet i de andre ligaer, så er spændingen fuldstændig intakt i Bundesligaen, og der er nogle interessante hold imellem. 

Det er ikke den store overraskelse, at oprykkerne fra Paderborn roder rundt i bunden, og de er også Unibets nedrykningsfavoritter til odds 1.50. Det er dog ikke Paderborn, der ligger nederst i tabellen, men derimod Stuttgart. 

Den tidligere topklub har haft en frygtelig sæson, men har kun to point op til Hannover på den rigtige side af stregen. 

En anden tidligere topklub der også er i seriøs nedrykningsfare er Hamburger SV.
Klubben har haft nogle magre år, men har aldrig oplevet at rykke ned. Sidste sæson reddede HSV livet efter to kampe mod 3. pladsen fra 2. Bundesliga, og skulle holdet rykke ned i år kan du få odds 2.30 hos Unibet.

Der er blot 3 point mellem sidstepladsen Stuttgart og Freiburg, der ligger på 14. pladsen, og intet er derfor afgjort endnu. De to nederste pladser medfører nedrykning, mens den tredjesidste skal ud i playoff mod 3. pladsen fra 2. Bundesliga. 

Bundesliga nedrykker odds: 

Paderborn - Odds 1.50
VfB Stuttgart -
Odds 2.30
Hamburger SV -
Odds 2.30
Hannover 96 -
Odds 2.55
Freiburg -
Odds 3.65
Hertha Berlin -
Odds 21.00
FC Köln -
Odds 26.00
Mainz -
Odds 61.00
Eintracht Frankfurt -
Odds 61.00