30. august 2016

Odds på salg af Brøndby-profiler i frit fald efter indkøb

Brøndby offentliggjorde tirsdag, at de har lejet den unge offensivspiller Jan Kliment, og det har sendt odds på salg af Brøndby-stjerner på kurs mod bunden hos Danske Spil.

Brøndby har tirsdag offentliggjort tilgangen af det, der kan ligne en offentlig profil, i form af tjekkiske Jan Kliment, der kan spille både på den offensive midt samt som angriber. Han lavede blandt andet hattrick for det tjekkiske U/21-landshold ved sidste års EM, og er en spiller, som Brøndby-træner Zorniger kender fra sin tid i Stuttgart.

[readmore id="1522">

Det har sat spekulationerne i gang om, hvorvidt det kan betyde, at den finske topscorer Teemu Pukki, der er i decideret brandform for tiden, kan være på vej ud.

Hos Danske Spil har de udbudt odds på, om Pukki fortsat er Brøndby-spiller eden 3. september, og siden nyheden om lejen af Kliment tikkede ind, er de odds styrtdykket.

I morges var de således på 6,50, men de er siden da raslet ned, og er nu nået helt ned i odds 3,00. Men der er trods alt stadig størst chance for at Pukki bliver, spår Danske Spil, der således kun giver odds 1,33, hvis den finske måltyv fortsætter på Vestegnen. 

Der går rygter om en frikøbsklausul, men det har ikke været muligt at få bekræftet. Men det handler ikke kun om Pukki.

Også den storspillende Andrew Hjulsager er droppet gevaldigt i odds i løbet af formiddagen, og er således gået fra odds 8,50 til odds 5,00, hvis han skulle skifte klub pludseligt.

Det er dog noget mere tvivlsomt, at unge Hjulsager, der først nu for alvor er kommet i gang for Brøndby, og trives gevaldigt under Zorniger, skulle vælge at skifte netop nu.

Det giver da også kun odds 1,13, hvis han bliver, hvor han er.

Teemu Pukki Transfer odds