Oddset Klub 1000: Største odds vundet

11. juni 2015

Oddset Klub 1000: Største odds vundet

En dygtig Oddset-spiller fra Auning hjembragte i december sidste år imponerende odds 6.926 og satte dermed rekord hos Danske Spil. Se den imponerende kupon her.

Oddset kom i hus ved hjælp af systemspillet 5/7 og to bankere. Sammenlagt betød det 22 forskellige væddemål, hvor ét af disse altså frembragte det imponerende odds. De resterende vædemål var skam også af stor værdi – for samtlige ni kampe blev ramt rigtigt. I alt betød det en samlet gevinst på 210.000 kroner.

- Det er min eneste gevinst af den kaliber. Jeg har altid kun spillet Oddset og har tidligere vundet 22.500 kroner, men da jeg gik i seng lørdag aften, havde jeg allerede vundet 31.000 kroner. Og der manglede jeg endda den sidste kamp om søndagen, fortæller den dygtige spiller.

"Det hele blev lidt for spændende"

De seks første kampe var alle blevet afviklet om lørdagen, mens Juventus´ kamp mod Sassuolo var blevet rykket til søndag grundet en udskudt Champions League-kamp mod Galatasaray. Oddset-spilleren havde fulgt med i løbet af lørdagen, hvilket ikke havde været uden spænding.

- Jeg havde fulgt med hele lørdagen via en app, som giver en ”ding”-lyd, når der bliver scoret. Men der var åbenbart et par forsinkelser, hvilket betød at de afgørende mål første dukkede op, da jeg egentlig troede, det var for sent. Så det hele blev lidt for spændende, siger han.

Og det kan man godt forstå. Braga skulle vinde med minimum to mål over Setubal, men først i 89. minut lykkedes det hjemmeholdet at score det afgørende mål til 2-0. Endda via et særdeles uheldigt selvmål af forsvarsspiller Javier Antonio Cohene. Ligeledes blev det afgørende mål i Sporting Lissabon – Belenenses sat i nettet i slutminutterne.

Fuld fokus på Den Gamle Dame fra Torino

Den franske liga-kamp mellem Guingamp og Monaco var en lang en af slagsen. Udeholdet skulle vinde med præcis to mål, men allerede i 42. minut var de foran 2-0. Og hjemmeholdet fra Guingamp var en mand i undertal. Heldigvis for den spændingsramte Oddset-spiller blev der ikke scoret flere mål, og efter at en belgisk kamp i den 3. bedste række også gik hjem som planlagt, var der flueben ud for alle lørdagens seks kampe. Tilbage var nu kun søndagens opgør i Serie A, hvor Juventus skulle vinde med minimum fire mål over Sassuolo.

- Jeg kom hjem til mine stedforældre, slukkede for min telefon og sad så klistret til skærmen. Jeg kan huske, at jeg fortalte min stedfar, at Tevez nok skulle lave hattrick, fortæller han begejstret.

Når heldet endelig kommer, så rammer det åbenbart hårdt. I hvert fald gik det præcis som forudsagt: I 68. minut scorede Carlos Tevez sit tredje mål, da han tæt under mål satte bolden i kassen til 4-0. Resultatet holdt hjem, og den fuldstændige vinderkupon var en realitet.

Herfra sender vi et stort tillykke mod Auning med den historisk flotte kupon.

Spil med hos Oddset her >>