Oddset og Nicolas Kiesa i samarbejde for Formel 1-sæsonen 2016

21. marts 2016

Oddset og Nicolas Kiesa i samarbejde for Formel 1-sæsonen 2016

Oddset-spillerne kan se frem til spiltips fra den tidligere racerkører Nicolas Kiesa, der bliver Oddsets spilekspert på Formel 1 i 2016

Formel 1 sæsonen 2016 står for døren, og Oddset er glade og stolte af at kunne præsentere Nicolas Kiesa som ny spilekspert indenfor Formel 1-sporten.

Den tidligere Formel 1-kører skal i løbet af sæsonen komme med sit syn på Formel 1-løbene og give Oddset-spillerne saftige spiltips.

 

Kiesa har erfaring fra Formel 1

Det nystartede samarbejde glæder både Oddset og Nicolas Kiesa:

- På Oddset er vi rigtig stolte af at kunne præsentere Nicolas Kiesa som vores faste Formel 1-ekspert. Nicolas Kiesa skal være med til at sætte fokus på en yderst interessant Formel 1-sæson, nu hvor Kevin Magnussen igen er med i feltet, siger Content Manager for Oddset Hans-Henrik Busk Stie.

- Nicolas har både erfaring fra Formel 1 og er en dygtig formidler af sin store Formel 1-viden. Derfor ser vi ham, som det helt rette valg som vores spilekspert på Oddset, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Glæden over at have indledt et samarbejde med Oddset er gengældt hos Nicolas Kiesa.

- Jeg ser frem til at være tilknyttet Oddset og levere spiltips til de danske Oddset-spillere. Jeg vil analysere de enkelte Formel 1 Grand Prix og efter bedste evne finde frem til de mest interessante spiltips med fokus på Kevin Magnussen til glæde for de mange Formel 1-entusiaster på Oddset, siger Nicolas Kiesa.

Samarbejdet gælder for alle Formel 1-sæsonens 21 løb fra marts til november 2016.