Optakt: Bayern München - Benfica

5. april 2016

Optakt: Bayern München - Benfica

Vi er klar med en optakt til braget imellem Bayern München og et meget undertippet Benfica i CL-kvartfinalen på Allianz Arena.

 

Bayern vs Benfica

De tyske mestre fra Bayern fik sig en overkommelig lodtrækning, da i Champions Leagues kvartfinaler trak Benfica, som alt andet lige er af en anden standard end Barcelona, Real Madrid og PSG.

Det har dog også gjort, at de må lide den tvivlsomme ære at være ret så overtippede i kampen. Til odds 1,20 på 1-tallet hos Bwin vil det være lidt af en sensation, hvis portugiserne får et resultat med hjem til Lissabon. Et 2-tal kan du således få til vanvittige odds 21,00 hos Unibet!

Men er der også en reel chance for portugiserne?

Bayern viste ikke skræmmende form, da de skrabede en 1-0 sejr hjem mod Eintracht Frankfurt i weekenden, samtidig med at Benfica imponerende nok har vundet ni ud af deres seneste ti kampe med kun et hjemmebanenederlag til FC Porto som eneste ridse i lakken.

Primeira Division er dog alt andet lige på et lavere niveau end Bundesligaen er det, og det kunne man se sidste år, hvor de på det tidspunkt også ret suveræne Porto netop var på besøg hos Bayern og blev most totalt med 6-1 på Allianz Arena.

Bayern har ikke en svagere trup i år, men har derimod netop fået Franck Ribéry tilbage i kampform, hvilket franskmanden demonstrerede med et brillant mål mod Eintracht. Dermed har de fået en stor, offensiv kraft tilbage igen på , men i defensiven kniber det forud for kampen mod Benfica.

Juventus var skræmmende tæt på at slå tyskerne ud i sidste runde af CL, og Bayern må stille til kampen tirsdag aften uden de foretrukne midterforsvarer Jerome Boateng and Holger Badstuber.

Herudover er to af de potentielle afløsere, Mehdi Benatia og Javi Martinez også stærkt tvivlsomme, så det kan ende med at unge Joshua Kimmich må agere substitut på den vigtige plads igen.

Det åbner i vores øjne kampen for at der snildt kan komme et enkelt mål ind i Bayerns ende, for Benficas force er så absolut også i offensiven, hvor deres hovedangriber Jonas har lavet over 30 mål i denne sæson.

De er dog også ramt af skader i defensiven, hvor målmand Julio Cesar og de to forsvarere Lisandro og Luisao er sat ud af spillet til kampen.

 

Spilforslag

Som sagt er der knas i Bayerns defensiv, og de har inkasseret flere mål på det seneste, end de normalt gør.

Kombineret med kampens vigtighed for Benfica, der bogstaveligt talt ikke har meget at tabe, så synes vi, at et odds på 3,20 hos Bwin for at Bayern vinder – men begge hold scorer – virker lidt højt.

Benfica har trods alt lavet 13 mål i de sidste fem kampe, og et udebanemål er en væsentlig ting at få med hjem til Portugal. Vi nøjes dog med at tage det som et langskud.

Vi tager nu stadig et ret højt spil som vores forslag til kampen. I stedet ser vi nemlig på spillet over 3,5 mål, der giver hele odds 2,38 hos Unibet.

Der er som nævnt mandefald i begge klubbers forsvar, og Bayern har før vist, at de kan skrue alvorligt op for målknappen selvom modstanderen er mægtige Juventus, så vi giver ikke Benfica gode muligheder for at komme helskindede fra Tyskland.

Men for spændingens skyld håber vi det naturligvis.

Spilforslag: Over 3,5 mål i kampen til odds 2,38 hos Unibet

Langskuddet: Bayern vinder, begge hold scorer til odds på 3,20 hos Bwin

Kampstart: 5/4 kl. 20.45 på TV3 Sport 1

 

Sandsynlige startopstillinger

Bayern München: Neuer; Martinez, Alaba, Bernat; Lahm, Alonso, Vidal, Ribery, Muller, Costa; Lewandowski

Benfica:  Ederson; Semedo, Samaris, Nilsson Lindelöf, Eliseu; Pizzi, Fejsa, Sanches, Gaitan; Mitroglou, Jonas