Optakt og spilforslag: Albanien - Danmark

7. september 2015

Optakt og spilforslag: Albanien - Danmark

Der venter et meget spændende opgør i aften, når Albanien på hjemmebane tager imod Portugal. Begge hold kan med en sejr spille sig meget tæt på EM til næste år.

Albanien har overrasket alt og alle, og ligger lige nu på en delt 2. plads med Danmark, som der vil give dem adgang til næste års EM i Frankrig. I fredags lykkedes det for Albanien at spille 0-0 imod Danmark, som gør, at de selv kan afgøre om de vil med til EM.

Efter fadæse kampen mod Serbien, hvor holdet først fik tildelt 0 point, men efterfølgende er blevet tildelt 3 point ligger holdet lunt i svinget. Albanien overraskede alt og alle og især i bookmakerne i første opgør, hvor holdet lavede en gedigen overraskelse, også vandt 1-0 på udebane på mål af Bekim Balaj.

Portugal er dog et klassemandskab, og har siden det noget overraskende 1-0 nederlag mod Albanien gjort rent bord. 12 point er det blevet til i deres sidste 4 kampe og holdet ligger nu på en 1. plads i puljen med 12 point.

Både Danmark og Albanien ligger dog lige i hælene med 11 point, så vi må derfor forvente et top tændt portugisisk hold i aften.

Selvom første kamp i Portugal endte med en 1-0 sejr til Albanien, må Portugal vurderes som et bedre hold, anført af verdensstjernen Cristiano Ronaldo. Mens Albanien ligger nede som nummer 25 på den seneste FIFA verdensrangliste, så ligger Portugal placeret oppe som nummer 6.

 

Spilforslag:

Portugal vinder opgøret til odds 1.85 hos Unibet:

Portugal skal ud på noget af en revanche i aftenens kamp mod Albanien, efter at Albanien meget overraskende vandt det første møde i Portugal.

Jeg så kampen mod Danmark i fredags, og blev altså ikke sønderligt overrasket over det spil Albanien leverede. Portugal har individualisterne der kan afgøre kampen på egen hånd, som Danmark manglede i fredagens kamp, og jeg tror det er nok til at tage en sejr her.

Hvad der taler imod spillet er, at Albanien endnu ikke har tabt efter 5 kampe og normalt har en stærk hjemmebane, hvor de sjældent taber stort. Ronaldo og co. lader sig næppe tabe to gange imod et hold som Albanien, og der skal være fine muligheder for de tager sejren i aften.

Cristiano Ronaldo til at score i kampen til odds 2.2 hos Unibet:

Ronaldo er rigtig godt kørende på det portugisiske hold, og den klart største stjerne på det portugisiske hold, hvor rigtig meget afhænger af ham. Hvis Portugal skal have sejren i aften, kommer det efter al sandsynlighed til at afhænge af verdensstjernen, og han bør ligesom resten af holdet være sulten efter fadæsen på hjemmebane.

Ronaldo har indtil videre scoret 5 mål i holdets første 5 kampe - et snit på 1 mål pr. kamp, og dette snit bør han holde efter aftenens kamp.

Kick off: 20:45 - Kampen kan følges på 6’eren eller på livestreams hos Unibet