Real Madrid vs APOEL odds: - Kriseramte Real får oprejsning

11. april 2016

Optakt: Real Madrid - Wolfsburg

Real Madrids ubesejrede stime i Champions League sluttede, da Wolfsburg ydmygede dem i Tyskland. Intet er afgjort før det omvendte opgør på Bernabeu, hvor Madrid har været særdeles kreative i denne sæson. 

 

Real Madrid vs Wolfsburg

Ricardo Rodriguez og Maximilian Arnold gjorde det værst tænkelige for Real Madrid, da de efter 25. min begge kom på tavlen til 2-0, som også blev kampens slut resultat. Real Madrid har derfor brug for et moralsk boost inden det omvendte opgør på Bernabeu, og det må man sige de har fået.

Ikke nok med at de udspillede Eibar med 4-0, så tabte førerholdet Barcelona også til Real Sociedad. Pludselig, efter Madrids sejr over catalanerne på Camp Nou, er Real Madrids titelhåb igen blevet genoplevet.

Til trods for de gode nyheder i den hjemlige, så er der ingen tvivl om, at Madrids fokus ligger på Bernabeu i denne uge, hvor de skal forsøge at undgå eliminering fra Champions League kvartfinalen.

Vi skal helt tilbage til 2010 for at finde en Champions League semifinale uden Real Madrid. Cheftræner Zinedine Zidane er godt klar over, at det ikke ligefrem giver ham en lønforhøjelse at ødelægge den flotte stime - tværtimod.

Real Madrid stjernerne havde uden tvivl undervurderet deres modstander på Volskwagen Arena, hvor de havde regnet med avancement uden den helt store modstand. Det var også den fornemmelse man fik i starten, hvor Real Madrid udspillede deres modstander fuldstændigt, hvor de endda også fik et mål annulleret for en marginal offside. I stedet overraskede Wolfsburg.

Der er dog håb for Real Madrid. I weekenden formåede Wolfsburg kun at spille 1-1 på hjemmebane mod Mainz, hvilket forlængede deres sejrsløse stime, der nu er oppe på fire kampe i Bundesligaen. Wolfsburg spiller forfærdeligt fodbold i den hjemlige liga, så hvis Dieter Hecking håber på Champions League fodbold til næste sæson, så skal de formentligt løfte trofæet i Milan i slutningen af maj, hvilket virker urealistisk.

Selvom Wolfsburg fører 2-0, så er det en kæmpe udfordring at nedbryde de tre måltørstige angribere, Ronaldo, Bale og Benzema. Wolfsburg er velvidende om, at slaget langt fra er afgjort, men de har dog statistikkerne på deres side. Kun to gange i CHL historien er det lykkedes et hold at vende et 2-0 resultat.

Kigger man på bookmakernes favorit til at gå videre i turneringen, fremtræder der også en stor tvivl omkring favoritværdigheden. Bwin giver nemlig odds 1.90 på begge hold.

 

Spilforslag

Real Madrid har sat dem selv i en meget uheldig position efter det ydmygende resultat i Tyskland. Griber Real Madrid kampen an på nogenlunde samme manér som i Tyskland, så er det Wolfsburg der går videre.

Hvis Zidane's hold derimod finder spillet frem fra kampene mod Barcelona og Eibar, så er der ingen tvivl om, at de kan få vendt situationen til deres fordel.

Selvom Wolfsburg spillede en fantastisk kamp i Tyskland, så var det med nød og næppe de formåede at holde Real Madrid fra sølvfadet, hvor Naldo flere gange var små heldig med de sene tacklinger.

Formår Real Madrid at løfte spillet på Bernabeu og få et tidligt mål i kampen, ser jeg ingen grund til en storsejr til hjemmeholdet.

Jeg tror på Real Madrid, og spiller derfor en hjemmesejr med -3.5 AH til odds 3.55 hos Bwin. 

Kick off: 12/4 kl. 20:45 på TV3 Sport 1 & Viaplay