Optakt: Sunderland – Leicester

9. april 2016

Optakt: Sunderland – Leicester

Kasper Schmeichel og Co. kan søndag tage et stort skridt mod mesterskabet, når nedrykningstruet Sunderland venter

Udeholdet var inden sæsonen spået til nedrykning, men Kasper Schmeichels mandskab har lukket munden på samtlige eksperter, og er nu på vej mod et sensationelt mesterskab.

Anført af Jamie Vardy og Riyad Mahrez har The Foxes vist fremragende fodboldspil, mens man samtidig også har hentet sejrene hjem, selv når det ikke kørte.

Holdet har på det seneste ikke sprudlet, men alligevel er det blevet til fire sejre i de seneste fire kampe. At spillet ikke har været ligeså underholdende som tidligere på sæsonen, afspejles også i resultaterne, da alle fire opgør er blevet vundet med 1-0.

En sejr er nu engang en sejr, og med blot seks kampe tilbage ser det rigtig lovende ud for Claudio Ranieris tropper, der har syv point ned til Tottenham, der skal på en hård opgave mod Manchester United.

Der venter også Leicester en svær kamp mod nedrykningstruet Sunderland, der har fire point op til redning. Holdet har dog spillet to kampe færre end Norwich, så chancen for overlevelse er bestemt til stede. Det kræver dog en stærk slutspurt, hvilket indtil videre ikke har været tilfældet for Jermain Defoe & Co.

Hjemmeholdet har godt nok ikke tabt i deres seneste fire kampe, men det er heller ikke blevet til en eneste sejr. Faktisk har Sunderland blot hentet en enkelt sejr i de seneste 10 kampe, og de skal stramme sig gevaldigt an, hvis det skal blive til sejr mod førerholdet fra Leicester.

Bookmakerne har da også udeholdet som favoritter, men de vurderer samtidig at det bliver en tæt forestilling. 2-tallet belønnes med odds 2.25 hos Bwin, mens du får odds 3.40 hvis Sunderland igen spiller uafgjort.

Skulle det overraskende ske, at Sunderland løber med sejren kan du hente odds 3.50 hos samme bookmaker.

Spilforslag

Leicester har ikke ligefrem vist sprudlende målform på det seneste, hvilket også er tilfældet for Sunderland. Meget taler derfor for en målfattig kamp, men her er oddset ikke prangende. Jeg vælger derimod at gå imod statistikken og spille på, at vi får over 2,5 mål til odds 2.20.

Leicester har i denne sæson scoret et hav af mål, mens Sunderland har lukket ligeså mange ind. Det er et sats, men værdien er på at vi får en underholdende kamp.