Optakt: Swansea - Chelsea

7. april 2016

Optakt: Swansea - Chelsea

Chelsea fik en flot 4-0 sejr på udebane over Villa i sidste spillerunde, men Swansea bør være en større udfordring for Hiddinks tropper. Se spilforslag på Swansea - Chelsea her!

 

Swansea vs Chelsea

Swansea er inde i en god stime, der har bragt dem lidt længere væk fra de bundplaceringer, som det walisiske hold har kæmpet med i en god del af sæsonen.

Beklageligvis for Svanerne render de nu ind i et Chelsea-mandskab, der langt om længe ser ud til at have ramt den nogenlunde rigtige vejbane og senest udslettede Aston Villa med 4-0 på udebane.

Det er dog ikke fordi de er tilbage i sidste sæsons vinderspor, og de har kun vundet en ud af de sidste fem kampe, der har inkluderet to pokalkampe. De er dermed røget ud af både FA Cuppen og Champions League, og der er meget at reparere på for både Guus Hiddink og hans afløser, italienske Antonio Conte.

Deres ustabilitet, som også næsten kostede et hjemmebanenederlag til West Ham i forrige spillerunde, har gjort, at du kan spille Chelsea som vinder af udekampen til odds 2,10 hos NordicBet.

En hjemmesejr kan dertil spilles til odds 3,90 samme sted. Og vi ser umiddelbart en god værdi i at kigge Chelseas vej.

 

Én sejr i 10 kampe

I de sidste 10 kampe indbyrdes er det bare lykkedes Swansea at vinde en enkelt gang, hvilket var i Capitol One cuppen tilbage i 2013, mens Chelsea har vundet de fem. Seneste besøg hos Swansea endte med en klar 5-0 sejr til Chelsea, og waliserne er altså sjældent glade for at møde de blå fra London.

Chelseas arsenal er væsentligt større end Swanseas, omend det har haft svært ved at svinge, men kampen mod Aston Villa viste, at de forsvarende mestre har ganske gode reserver til rådighed i alle kæder på holdet.

Således fik Alexandre Pato scoret sit første mål og spillede glimrende, mens amerikanske Matt Miazga så overbevisende ud i midterforsvaret og Ruben Loftus-Cheek scorede fra sin plads på midten.

Det gjorde også, at Hiddink kunne hvile et par af sine stamspillere, og de er dermed helt klar til kampen på Liberty Stadium. John Terry, Eden Hazard og Kurt Zouma er dog skadede, såvel som Loic Remy er det efter han gik ud af kampen mod Villa. Det er derfor meget muligt, at Pato starter i front denne gang, da Diego Costa er i karantæne.

Swansea må kun undvære André Ayew, der ellers har været deres farligste angriber i denne sæson. I hans fravær spiller sandsynligvis den knap så træfsikre Bafetimbi Gomis.

Topscorer Gylfi Sigurdsson, som vi senest så mod Danmark, er dog klar.

 

Spilforslag

Selv uden Ayew har Swansea en offensiv og seværdig spillestil, og når man kobler det med Chelseas skader i defensiven og Thibaut Courtois lidt ustabile periode på det seneste, så lugter det lidt af penge, når man kan få et spil på at begge hold scorer til hele odds 1,91.

Swansea er ikke gået fra banen uden at score mere end en enkelt gang i de sidste 10 kampe, og som alle har set, så er det ikke umligt at score mod Chelsea i denne sæson.

De har til gengæld også været nogenlunde i angrebet, og har scoret i 13 af de 15 seneste kampe.

Alt i alt ender vi med at holde fast i anbefalingen på at begge hold scorer, men hvis man er overbevist Chelsea-fan, så virker det rigtig nok lidt højt med odds 2,10 hos NordicBet på at de tager sejren med hjem til London.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 1,91.

Kampstart: 9/4 kl. 16.00 på 6'eren