Jonas Wind odds: Scorer han flere mål end Dame N'Doye og bliver topscorer?

24. april 2016

Optakt: Viborg - FCK

Der venter FCK spillerne en tur til Jylland, når det søndag gælder et opgør mellem Viborg og FCK i Superligaen.

Viborg kommer ind til kampen med et smerteligt nederlag på hele 5-1 til OB i sidste runde. Ikke nok med at man fik en lussing, så fik man også to af holdets profiler skadet. Deble og Akharraz måtte således begge udgå med skader.

Det er derfor en Jan Mølby som må bringe nye spillere i brug til kampen på søndag. Mølby har da også været ude på klubbens hjemmeside med følgende kommentar til opgøret: ”Posen bliver rystet lidt, og det giver selvfølgelig noget ny energi på holdet. Der sidder nogle sultne spillere, som er klar til at bevise noget, og det glæder jeg mig til at se. Jeg både håber og tror på, at de kommer til at gøre en god figur på søndag”

For FCK gælder det 3 kamp på en uge, efter man i sidste weekend slog Brøndby med 2-0, mens det i midtugen blev til en 1-0 sejr over samme modstander. Vi må derfor forvente et FCK hold, som kommer til opgøret sprængfyldt med energi.

Ståle Solbakken vil dog utvivlsomt komme til at starte med nogle andre spillere end i midtugen, da mange af spillerne har spillet rigtig mange kampe på det seneste, og derfor godt kan trænge til et hvil.

På papiret har FCK dog det klart stærkeste hold. Ståle Solbakken vil da helt sikkert heller ikke stille sig tilfreds med andet end en sejr søndag eftermiddag. FCK har 9 point ned til 2. pladsen, men vi behøver ikke og kigge længere end til Spanien, for at se hvor hurtig en sikker førsteplads kan blive sat over styr.

Bookmakernes odds taler sit tydelige sprog. FCK er store favoritter til kampen på søndag. Danske Spil har således odds 1.80 på en sejr til FCK. En sejr til Viborg bliver belønnet med odds 4.70, mens et uafgjort resultat vil give pengene 3.50 igen.

Viborg kan dog heller ikke prale med at have en god statistik, når de får besøg af FCK. Faktisk har man tabt de seneste 7 gange, hvor FCK har været på besøg. Man skal således helt tilbage til 2004, for at finde den seneste Viborg sejr over FCK på hjemmebane.

FCK har spillet deres seneste 7 kampe under 2,5 mål. Derfor er oddsene heller ikke overraskende gode, hvis man tror at der kommer 3 eller flere mål i dette opgør. Tror du på over 2,5 mål i opgøret, så bliver det belønnet med odds 2.25. Et spil på under 2,5 mål giver pengene 1.62 igen.

Skader og karantæner:

Viborg må til opgøret undvære Lukas Lerager, som sidder ude med karantæne efter kort i sidste runde. Samtidig må holdet se bort fra både Akharraz og Deble, der som tidligere beskrevet blev skadet i sidste runde.

FCK døjer dog også med et par skader op til opgøret. Stephan Andersen sidder stadig ude med en langtidsskade, mens også Kasper Kusk er tvivlsom.

Spilforslag:

FCK er utvivlsomt store favoritter til opgøret her. Viborg må undvære 3 af deres faste spillere, og kommer fra et 5-1 nederlag, mens FCK modsat kommer med selvtilliden i orden efter to sejre over ærkerivalerne fra Brøndby.

H2H taler ligeledes klart til FCKs fordel, og det kan derfor være svært at se hvordan Viborg skal vinde her. Viborg har dog endnu ikke tabt på hjemmebane her i foråret, hvor man senest fik 1-1 mod de forsvarende mestre fra FCM, og kun var et brændt straffespark i overtiden fra at vinde.

VI har dog svært ved at se at FCK ikke skal hente en sejr her. Ståle Solbakken vil givetvis spare et par spillere som har været brugt meget her i foråret, men truppen er bred, og Ståle kan derfor stille med nogle kompetente afløsere.

Viborg må undvære to af deres normale angribere, og det betyder at holdet er tyndt besat oppe til opgøret her. Mod et stærkt FCK forsvar er det derfor tvivlsomt, om Viborg kommer på tavlen, og vi har i hvert fald svært ved at se andet end en FCK sejr.

FCK sejr til odds 1.80 hos Danske Spil bliver vores spilforslag herfra.

Kick off: Søndag d.21/4 Kl. 16:00 på Canal 9