Optakt: Wolfsburg - Real Madrid

5. april 2016

Optakt: Wolfsburg - Real Madrid

Der er lagt op til en brag af en kamp, når Cristiano og co. gæster Volkswagen Arena, hvor Wolfsburg står klar til at tage i mod dem. 

 

Wolfsburg vs Real Madrid

Lørdag aften var et godt tidspunkt at være Madrid fan på, da de hev en overraskende 2-1 sejr med hjem fra Camp Nou, og dermed sluttede Barcelonas flotte stime på 40 ubesejrede kampe i træk. I dag gælder det dog Champions League, hvor Wolfsburg venter dem.

Wolfsburg udkonkurrerede de belgiske mestre KAA Gent i forrige runde. Efter en 3-2 sejr på udebane i Belgien, gjorde de tyske drenge det færdigt på Volkswagen Arena, hvor man vandt 1-0.

Med den samlede 4-2 sejr over Gent, skrev Wolfsburg historie, da det er første gang klubben nogensinde klubben deltager i kvartfinalen i Champions League, og blot anden gang de overhoved er med. Første gang var i 2009/2010 sæsonen. Udsigten til videre avancement ser dog noget sort ud for Wolfsburg, da de i kvartfinalen står overfor et af verdens absolut bedste hold.

Real Madrid havde ingen problemer i deres 16-dels finale, hvor de stod overfor Roma. En 2-0 sejr både i Italien og Spanien sendte dem problemfrit videre i turneringen. Det er sjette gang i træk at Real Madrid kvalificere sig til kvartfinalen i Champions League, og i de sidste fem forsøg har det lykkedes dem at kvalificere sig videre til semifinalerne.

Siden Wolfsburgs hjemmesejr over Gent i Champions League, har det ikke lykkedes holdet at vinde nogen af deres tre efterfølgende kampe i den hjemlige liga (0-2-1), og det tegner på at holdet går en formsvag tid i møde. De har kun formået at score ét mål i de tre kampe. Ligaformen for Wolfsburg har været bekymrende lav, og ser man 15 kampe bagud, har de kun formået at vinde tre af dem. I Champions League har de dog vundet 6 ud af deres i alt 8 kampe indtil videre. På hjemmebane er de ubesejrede og har holdt clean sheet i tre af deres i alt fire hjemmekampe. Tror du Wolfsburg formår at holde clean sheet i dag, kan du spille den til odds 6.50 hos Bwin.

Real Madrid kommer ind til denne kamp med fuld energi, efter det lykkedes holdet at besejre ærkerivalen FC Barcelona 2-1 på Camp Nou. Sejren over Barcelona var holdets sjette sejr i træk i alle turneringer. Madrid er ubesejrede i Champions League i denne sæson, hvor man endda har vundet 7 ud af de i alt 8 kampe. De har kun indkasseret 3 mål indtil videre, der alle blev indkasseret i 4-3 sejren over Shakhtar Donetsk. Det betyder altså, at Madrid har holdt clean sheet i 7 ud af deres 8 kampe, hvilket må siges at være ganske imponerende. Tror du Madrid holder clean sheet i dag, kan du spille den til odds 2.62 hos Bwin.

Kigger man på bookmakernes favorit, står det da også klart. Real Madrid giver små odds 1.11 for at kvalificere sig samlet videre fra kvartfinalen, mens en sejr onsdag på Volkswagen Arena giver odds 1.66 hos Bwin.

Spilforslag

Real Madrid er store favoritter her og det bliver virkelig en svær opgave for Wolfsburg at forhindre Real Madrid i at kvalificere sig for sjette gang i træk til semifinalen i Champions League. Det hjælper ikke Wolfsburg, at de har ramt en hård mental mur. Blot tre sejre i deres seneste 15 kampe i Bundesligaen vidner ikke om et hold der er i stand til at slå Real Madrid, og det tror jeg heller ikke tilfældet er i dag. Spil derfor Real Madrid sejr til odds 1.66. Hvis du, som mig, tror på den helt store præstation fra Madrids side af i dag, så vælg Madrid med 1.5 i asian handicap til odds 2.70 hos Bwin.

Derudover har både Bale og Ronaldo spillet fænomenalt på det seneste, hvor de tilsammen har scoret 20 mål i de seneste 6 kampe, så en scoring fra deres side af virker heller ikke helt usandsynligt. Tror du Ronaldo åbner for målfesten, kan du spille den til odds 3.50, mens en Bale scoring når som helst kan spilles til odds 2.37 hos Bwin. Føler du dig lidt usikker på en bestemt målscorer, så tag den noget sikre og spil på over 1.5 mål i første halvleg til odds 2.30 hos Bwin. Held og lykke!

Kick off: 6/4 kl. 20:45 på TV3 Sport 1 & Viaplay