Patrick Nielsen klar favorit mod Rudy Markussen 

17. november 2015

Patrick Nielsen klar favorit mod Rudy Markussen 

Patrick Nielsen er bookmakernes favorit til det kommende boksebrag imellem den garvede Rudy Markussen og hans unge udfordrer. Uvisheden om Markussens form er afgørende, mener Danske Spil og Unibet inden "Ondt Blod"

Opdaterede odds på Patrick vs. Rudy - Ondt Blod

Patrick Nielsen vinder: Odds 1,18 hos Danske Spil

Rudy Markussen vinder: Odds 6,00 hos NordicBet

Specialodds på "Ondt Blod"

Både Danske Spil og Unibet har smidt en masse special odds ud på "Ondt Blod"-kampen, og dette er meget naturligt, da de hver især allerede har "valgt side".

Unibet har således indgået et partnerskab med Rudy Markussen (som det fremgår af linket i toppen af artiklen), mens Danske Spil, der jo også hører hjemme på Vestegnen, har valgt at indgå i et lignende partnerskab med Patrick Nielsen.

Vi har her samlet et par af de bedste tilbud fra dem, så du kan få et bedre overblik.

Knockout Odds

Vinder Patrick Nielsen allerede i første runde på knockout, så giver Danske Spil odds 35,00 på dette - Hvis Rudy lader hammeren falde i første omgang, giver det hele odds 65,00!

- Vinder Patrick Nielsen på enten knockout (KO), teknisk knockout (TKO) eller en diskvalificering af Rudy Markussen, giver Danske Spil odds 2,00 på dette

- Vinder Rudy Markussen på tilsvarende giver Unibet odds 6,50

- Går Rudy kampen ud og vinder på point, så er der hele odds 18,00  at hente hos Danske Spil

Hos Unibet kan du også spille på, om kampen går ud i samtlige 12 omgange. Her giver det odds 2,10 hvis ja, mens en kamp, der bliver afbrudt før tid, giver odds 1,67

Om kampen imellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen

Kampen i supermellemvægt imellem de to danskere, der er blevet døbt "Ondt Blod" i medierne, er endelig blevet fastsat til at blive udkæmpet den 12. december i Brøndbyhallen kl. 20.00.

Det skete efter Rudy Markussen nedlagde sin georgiske modstander, Ramazu Gogichashvii, allerede i første runde til Nordic Fight Night i Frederikshavn.

Samme aften var Patrick Nielsen lige så hård ved sin modstander, Samir Santos Barbosa, som han satte en stopper for i fjerde omgang.

Og med de to sejre kan de danske boksefans nu roligt se frem til braget mellem de to kamphaner, som altså kommer til at finde sted den 12. december i Brøndby-hallen.

Rudy Markussen har været ude med en skade i 2 ½ år, og da det er endnu lidt usikkert for de danske boksefans, i hvilken form han er i, er Patrick Nielsen gjort til ganske klar favorit hos bookmakerne.

Men rundt omkring på nettet kan man læse, at mange bokseenthusiaster landet over hepper på den rutinerede underdog Rudy mod den lidt storskrydende Patrick Nielsen, samtidig med at de har tillid til at han har fået banket rusten af sig i de tre måneders optakt til boksebraget.

Nielsen/Markussen odds til Nielsens fordel

Danske Spil holder dog stadig på Patrick Nielsen som storfavorit, og de var også skeptiske op til Rudy Markussens comeback mod Gogichashvii.

- Patrick har de sidste par år hævet sit bokseniveau betragteligt, mens Rudy Markussen ikke havde bokset i to år inden kampen mod Gogichashvii grundet en skade. Alderen taler heller ikke til Rudy Markussens fordel, så selv med 3 måneders træning op til et eventuelt dansk boksebrag, vurderer vi, at Patrick Nielsen bliver storfavorit til sejren. Rudy Markussen har dog altid været kendt for at slå rigtig hårdt, så Patrick skal være påpasselig i ringen. På trods af dette giver vi Patrick Nielsen cirka 80% chance for at vinde over sin danske rival i super-mellemvægt, mens Rudy Markussen bliver en stor outsider i odds 5.80, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

Også Unibet er ude med Patrick vs. Rudy odds, og de hælder også til en stor favoritværdighed til Patrick Nielsen, da de blot giver ham 20 procents chance, altså odds 5,00 på en sejr over unge Nielsen.